ONSDAG 18. MAJ 2022 - KL 20.30
ENTRÉ: 120KR

OBS. KONCERTEN ER AFLYST!

DREYA MAC(UK)

DJ N.E.GIRL(UK)

OBS. Koncerten med Dreya Mac og N.E.GIRL er desværre aflyst. Købte billetter kan refunderes eller konverteres til gavekort til alle Loppens koncerter via Tikkio. Sørg for at holde øje med din spam-mappe. 

Den britiske rapscene blomstrer for tiden og et af de seneste skud på stammen er den unge rapper, Dreya Mac, der hurtigt har vist sig at være et navn, man i dén grad bør holde øje med. Det er derfor også en stor fornøjelse at kunne præsentere hendes første show på dansk jord, når hun rammer Loppen onsdag d. 18. maj 2022.  

Med bare en håndfuld singler har den London-baserede dancer-gone-rapper, Dreya Mac, allerede gjort ganske stort indtryk på den hjemlige og internationale rapscene. Med sin eksplosive debutsingle "Skippin", der ramte gaden sidste år, fremviste Dreya Mac sit fandenivoldske flow og dynamiske sangskrivning over en brændende beat fra den anerkendte Manchester-baserede DJ og producer, Kill Miami.

Siden da er det spirende raptalent kommet med to lige så spændende udspil i form af singlerne, "Sativa" og "BAG", som yderligere understreger Dreya Macs position som en af ​​de mest bemærkelsesværdige rappere, der er kommet ud af Storbritannien den seneste tid. 

Da rapperen blev inviteret til at lave en showcase-optræden på den banebrydende musikplatform, COLORS, greb hun i dén grad også chancen, og leverede en elegant udgave af sangen, "Time", hvor hendes skarpe, melodiske og forfriskende flow på overbevisende vis bouncer over et bastungt beat - en perfekt setting for den unge rapper.

Bedøm selv og glæd dig til at opleve Dreya Macs karismatiske udstråling, når hun fremviser sit kæmpe talent på Loppen til august med N.E. Girl som special guest!

N.E. Girl har de sidste år sat ild til dansegulvet rundt omkring i København. Hun kommer oprindeligt fra London og selvom hun er aldeles alsidig, så lægger hun ikke skjul på sin kærlighed til musikken fra den engelske undergrund, når hun mixer forskellige stilarter som jungle og UK bass-genrer som f.eks. grime.

N.E. Girl er garant for at starte en fest, og da Pumpehusets Byhave åbnede i april, havde gæsterne svært ved at blive siddende i det ellers restriktionsramte Danmark, så glæd dig til at fyre den af torsdag d. 26. august. 

TILFØJ TIL KALENDER
Onsdag 18. maj 2022
Add to Calendar