TORSDAG 07. MAR 2019 - KL 20.30
ENTRÉ: 120KR

D/TROIT

Den danske soulsensation, D/troit, gør Loppen til et farligt funky sted at være torsdag d. 7. marts. Få danseskoene pudset og forbered dig på D/troits eksplosive blanding af soul, funk og kærlighed, som i særdeleshed har manglet i Danmark.

D/troit opstod i 2013 hvor Toke, Klaus, Stefan, Mads og Jackie besluttede at de, trods deres noget blege kulør, vel nok kunne lave et soulband. De fem drenge havde været venner i en del år - Ja, nogle endda siden de i teenageårene spillede punkrock og hang ud i Ungdomshuset på Jagtvej. Røverhistorierne var fortalt mere end én gang - så hvorfor ikke forfølge den store drengedrøm sammen, og lave det hæsblæsende soul band?

Efter et par års hårdt slid i øvelokalet og i studiet på Vesterbro, en tur til Austin, Texas, for at optage kor med et par utæmmelige sydstatstøser, var bandet D/troit endelig en realitet. Inden debut-EP'en udkom, blev den allerede spillet på national radio og lyden af de blege, danske soul-drenge har efterfølgende også nået udlandet, hvor den har ramt både radioshows og blogs.

D/troits første fuldlængealbum, Soul Sound System, landede i butikkerne tilbage i september 2017 og blev modtaget af flotte roser fra både aviser, musikmagasiner og blogs. Gaffa gav debutpladen fem stjerner og beskriver den, som lytteroplevelse med "... varme analoge og luftige lyd, de catchy melodier, og Toke Bos vrængende længsel, pakket i lyden af en skamspillet LP fra 60'erne. Pakken er komplet."

De fem funkmaestros har ganske enkelt fundet en formel, der fungerer fremragende, og regnestykket er enkelt: "If you've got soul, you got power, baby / life is love, love is soul / and soul is power!"

TILFØJ TIL KALENDER
Torsdag 07. mar 2019
Add to Calendar