TIRSDAG 08. OKT 2019 - KL 20.30
ENTRÉ: 150KR

DURAND JONES & THE INDICATIONS(US)

THE DIP(US)

- FÅ BILLETTER!

Durand Jones & the Indications er et band, der til trods for deres old school lyd, ikke ser sig tilbage. Med en tidløs og retrolydende soul fremkalder bandet en tid med soulhelte som Jackie Wilson, Curtis Mayfield, Al Green og The Impressions. Så find dine bedste mooves og grooves frem til oktober, hvor Durand Jones & the Indications serverer soul i særklasse på Loppen.

Den Bayou-fødte soulsensation, Durand Jones tog hul på sin sangkarriere i kirken i hjembyen Hillaryville, Louisiana, efter at være blevet tvunget til at synge i koret af sin bedstemor, da hun mente, at han sang for meget derhjemme. Da hans musikkarriere førte ham til Bloomington, Indiana, blev han udvalgt til at deltage i den legendariske Indiana University Soul Revue, og det var hér han mødte vennerne Aaron Frazer og Blake Rhein. Uden en krone på lommen begyndte de tre unge musikstuderende at skrive originalt soulmusik sammen, og den selvbetitlede debut fra 2016 blev indspillet for knap 3.000 kroner og en kasse øl.

Bandets nye udgivelse fra i år, American Love Call, er derimod indspillet præcist som bandet altid har drømt om, hvilket inkluderer strengeorkester, korsang og en nyfunden selvsikkerhed i sangskrivningen. Inspirationen til bandets lyd er fundet efter mange års "graven efter guld" i diverse pladebutikker, og guitarist Blake Rhein fortæller, at de finder lige så stor inspiration i 70’ernes folk, som de gør i klassisk R’n’B eller Nas’s album Illmatic. 

Deres referencer til start 70'ernes gyldne soultider er dog ikke til at komme uden om, og med bandets nye album, American Love Call, får Durand Jones & the Indications cemeteret sig fast på nutidens musikscene. Så vær forberedt på en souleksplosion uden lige, når gruppen groover Loppen godt igennem til efteråret.

The Dip
Seattle-bandet The Dip er et elektrisk syvmandsorkester, der mikser vintage rhythm and blues med moderne pop og 60’er soul. I fem år har septetten simret i de musikalske kroge i USA, men nu er bandet klar til at indtage den internationale scene, og det 8. oktober er det Loppens scene der står for skud, når bandet varmer op for Durand Jones & The Indications.

Bandets mange medlemmer har i en årrække været involveret i Seattles music scene i alt fra den klassiske scene til det eksperimentale jazz miljø. I år står de klar med deres andet album ’The Dip Delivers’ og er klar til at bevise netop dét – at de kan levere!

The Dips liveshows har været det grundlæggende i deres voksende succes. En dreven rytmesektion med sprøde blæsere og en smittende energi gør, at deres shows er umulige at stå stille til, og vi kan godt love, at I har et usandsynligt tight show i vente, når de 7 gutter i The Dip indtager scenen til oktober!

 

TILFØJ TIL KALENDER
Tirsdag 08. okt 2019
Add to Calendar