LØRDAG 15. OKT 2022 - KL 21.00
KØB
FORSALG: 160KR

DUSIN

Med en blanding af pop, elektropop og rock forsøger danske Dusin at udfordre de gængse popstandarder, og med minialbummet 'INTERMEZZO' tager gruppen hul på en ny æra. Kursen er ny og lyden en anden, men én ting er sikkert; der bliver fuld knald på dansegulvet og dansk pop, når Dusin indtager Loppen lørdag d. 15. oktober.

Siden de danske popsmede i Dusin udgav deres første single ’Frisk Igen’ i slutningen af 2017, er det kun gået én vej for det københavnske band med Jesper Boesgaards i front. Efter en finaleplads ved Karrierekanonen i 2018, et debutalbum og en danmarksturné, brød singlen ’Fucking Fantastisk’ lydmuren i 2021. Sangen toppede P3-listen to uger i streg og har siden været spillet på radioen mere end 100 gange. 

I al ro og mag har Dusin gemt sig i mørke studier, og imens dansk kulturliv har været lukket ned, har de kreative sluser stået på vid gab. Af det udkom Dusins første større udgivelse siden debutalbummet, ’Ærlige Løgne’, fra 2020 – albummet 'INTERMEZZO', som igen sætter nye grænser for Dusins lyd og mulighederne indenfor dansk popmusik. 

På scenen skubbes grænserne gang på gang, og én ting er sikkert: Dusin går aldrig på kompromis med energi og inderlighed. I kombination giver det en oplevelse i absolut særklasse, og som alle kan være en del af - og d. 15. oktober inviteres du med til en intens oplevelse, når bandet for første gang indtager scenen på Loppen. 

TILFØJ TIL KALENDER
Lørdag 15. okt 2022
Add to Calendar