TIRSDAG 30. OKT 2018 - KL 20.30
ENTRÉ: 160KR

DYNASTY (US)

SA-ROC(US)

KCL

Sa-Roc underskrev kontrakt med Rhymesayers i 2016 og udgav straks derefter albummet "The Sharecropper's Daughter" på det legendariske pladeselskab. Sa-Roc der oprindeligt er fra Atlanta, fik et undergrundshit med nummeret "The Who?", hvor hun fik hjælp fra David Banner. Hun er en af de få udvalgte rappere, der regelmæssigt optræder med legendariske The Roots og snart udkommer dokumentarfilmen "The Possibility Of Her" der handler om de mange udfordringer, hun har haft i sin karriere.
 
Dynasty fra Queens spytter rim fra hjertet og er et bæst på mikrofonen. Hun bliver kaldt "The Spit Queen" af selveste DJ Premier, som også producerede undergrundshittet "Epic Dynasty" fra 2011. Dynasty har arbejdet med nogle af de største talenter som Talib Kweli, Skyzoo og Apollo Brown og hendes performance på både plade og live gør hende helt speciel.
 
Denne aften vil være en unik mulighed for at opleve nogle af ​​de stærkeste feminine stemmer på rap-scenen lige nu
 
Support:
KCL er en af Danmarks førende hiphop-DJ's. I 2013 vandt hun DM i mix, også kendt som DMC Denmark. Siden da har hun kunnet leve af at spille musik. KCL har spillet i stort set hele Europa. Hun har lavet opvarmning-shows for en masse internationale kunstnere så som Jurassic 5, Common, Grandmaster Flash, osv. Listen er lang. På Loppen kan i forvente at høre et stabilt boom bap-set og hvad der dertil hører.
TILFØJ TIL KALENDER
Tirsdag 30. okt 2018
Add to Calendar