FREDAG 23. MAR 2018 - KL 21.00
ENTRÉ: 70KR

ELECTRIC EYE(NO)

SKIFTING

Det er kun lidt over et år siden Electric Eye udgav deres andet album ”Different Eye”, og kun otte måneder siden deres livealbum ”Live at Blå” udkom, men allerede nu er Electric Eye på banen igen. Klar til at hive dig ind i en hvirvelvind af psykedeliske og hypnotiserende rytmer.

Electric Eye har rejst verden rundt og spillet koncerter i bl.a. USA, Japan, Tyskland, England og Danmark. Koncerterne har været omdrejningspunktet for bandet de sidste år, og ikke uden grund, det er nemlig live man som publikum virkelig ser Electric Eye’s fulde potentiale. Nu har de hevet alle koncerterne, alle erfaringerne, og en masse nye numre med i studiet for at lave en ny plade, som lyder som en perfekt balance mellem acid prog, etno jazz, old school hiphop og den velkendte Electric Eye lyd. Den nye plade, ”From The Poisonous Tree”, udkom i november 2017 til store roser hos de psyche-glade anmeldere, og til marts skal vi hypnotiseres på Loppen.

SUPPORT: Skifting

Skiftings frontmand er Uffe Ejlerskov, der udover bandet også på ugentlig basis sender Underklang som er Danmarks eneste dedikerede Psych-rock-radioprogram. Bandet udsendte 2 singler her i efteråret. Den ene tilhørende en næsten 9 minutter lang video som kan ses her på siden. Vi glæder os til at blive varmet godt op i syreland af danske Skifting.

 

TILFØJ TIL KALENDER
Fredag 23. mar 2018
Add to Calendar