FREDAG 09. JUN 2023 - KL 21.00
ENTRÉ: 120KR

ELEVATORFØRER

EMILIO HESTEPIS

KROGEN(SOLO)

Elevatorfører er blevet voksne! Det psykedeliske musikkollektiv er blevet et album rigere med Før lyset forsvinder, hvor det eksistentielle barometer svinger helt ud og livet spores fra fødsel til død. Til sommer fejrer bandet udgivelsen med en koncert på Loppen fredag d. 9. juni, hvor de også sælger pladen signeret i en eksklusiv gult format og hiver Emilio Hestepis med som special guest!

Elevatorfører balancerer den psykedeliske rock mellem en vild og løssluppen energi, syng-med tekster og catchy melodier. Musikken lever sit eget boblende liv i Elevatorfører og den synges på dansk. Udspændt mellem messende hymner og desperate opråb inviteres publikum ind i et særegent, atmosfærisk og syret univers, hvor der er plads til både at grine og blive rørt.

Bandet er kendt for deres vilde live-shows, levende spilleglæde og afvæbnende kontakt til publikum. De fastholder en lyst til at eksperimentere uden for de konventionelle rammer, der ellers præger store dele af rockmusikken.

Før lyset forsvinder, der udkom d. 1. april, er Elevatorførers til dato mest ambitiøse og helstøbte album og det bliver et brag at opleve dem fyre det af live, når de endelig vender tilbage til Loppen d. 9. juni med Emilio Hestepis som special guest!

EMILIO HESTEPIS
Benhårde punchlines, spektakulære flows og en stærk tilbøjelighed til at tage emner op, som ingen andre rappere vil røre med en ildtang. Emilio Hestepis er dansk raps hemmelige våben, og han eksploderer både i boksen og på scenen.

Emilio Hestepis er født og opvokset i Århus og har udgivet de tre mixtapes The life of Pis, Bygget Kun 4 Læsehest og Muleposen 1-3, der alle tackler livets store og små udfordringer i en rapstil der bedst kan beskrives som socialrealistisk Malk De Koijn. Flere af numrene fra de tre udgivelser har været spillet på P6 Beat og Radio 24-syv.

KROGEN
Krogen er et aarhusiansk dansksproget singer-songwriter/americana-projekt, anført af den erfarne musiker; Lasse Krog, der fremfører et udtryk, der afspejler start 80’ernes amerikanske country og rock’n roll. Sidste år udgav Krogen debutalbummet Henover Lakken, der blev mødt med god omtale fra kritikere såvel som publikum. 

”Krogen er en historiedrevet sangskriver, der på modersmålet kommer godt rundt i ’the land of rock and country’, og dets charmerende og til tider skyggefulde randområder” - Side 33

Krogens vision er at formidle country-musikken i Danmark; som et prisme, der stråler af dybfølt respekt for ikoniske artister, men som samtidig er båret af det nyskabende og eksperimenterende. Der arbejdes i skrivende stund på et nyt album , der forventes at få release i efteråret 2023 - med løbende singleudgivelser undervejs.

OBS. Forud for koncerten vil der være Early Lift Off med Elevatoren, når dørene åbner kl. 21.00, hvor det er muligt at møde kolleltivet og sikre sig et signeret eksemplar af Før Lyset forsvinder på eksklusiv gul vinyl i kun 50 eksemplarer. Vinylen kan også forudbestilles sammen med billetten til koncerten via Tikkio

TILFØJ TIL KALENDER
Fredag 09. jun 2023
Add to Calendar