LØRDAG 05. OKT 2019 - KL 21.00
ENTRÉ: 120KR

ELIEL LAZO &

THE CUBAN FUNK MACHINE

Kom og mærk de afrocubanske vibes, når Eliel Lazo vender tilbage til Loppen lørdag d. 5. oktober og fyrer op under 70'er funken med den velsmurte Cuban Funk Machine. Forvent masser af heftig percussion, velsmurte vokaler og en hæsblæsende hornsektion, ledet af én af de måske mest karismatiske musikere på den danske musikscene.

Eliel Lazo & The Cuban Funk Machine er et cubansk funkband, der blander cubansk musik med funk, blues og jazz-musik. Musikken er inspireret af den cubanske og nordamerikanske musik fra 70'erne, specielt fra bands som Irakere, Head Hunters, James Brown, Parliament Funkadelics, Sly og The Family Stone, The Meters og Los VanVan. Den cubanske funkmaskine bringer en kraftfuld og dynamisk energi til scenen, og samspillet mellem de kontrasterende musikstile gør dette band til et unikt ensemble.

Bandet er ledet af percussionist, vokalist, komponist og producer Eliel Lazo. Den københavnerbaserede, cubanskfødte percussionist og vokalist fra Havana har spillet over hele verden, og betragtes som én af de mest populære percussionister i vores tid. I 2010 vandt han en Danish Music Award for pladen Eliel Lazo - El Conguero under kategorien Årets Danske World Album, og i 2004 vandt han den internationale pris Percuba.

Sidste år fyrede Eliel Lazo og den cubanske funkmaskine op for en fantastisk sensommerfest på Loppen. I mellemtiden har Lazo været travlt optaget som sideman hos bl.a. den cubanske stjernepianist Michel Camillo og ligeså danske stjerne Mads Langer.

Gør dig klar til et brag af en fest, når det afrocubanske orkester igen lægger Loppen ned med fede grooves og gode vibes lørdag d. 5. oktober.

TILFØJ TIL KALENDER
Lørdag 05. okt 2019
Add to Calendar