LØRDAG 16. OKT 2021 - KL 21.00
ENTRÉ: 150KR

THE ENTREPRENEURS

CHORUS GRANT

Til efteråret kan du opleve et af landets ypperste livebands, når The Entrepreneurs drager på Danmarkstour ovenpå udgivelsen af deres andet album, Wrestler. Lørdag d. 16. oktober står Loppen for tur, hvor bandet uddeler body slams med deres insisterende, støjende og smukke rockkompositioner med Chorus Grant som special guest.

Tilbage i 2016 stod støjrock-trioen som et af de allermest hypede bands på den hjemlige rockscene. Sidenhen er hypen blevet afløst af flotte roser - bl.a. for debutalbummet, Noise & Romance, men især for de vilde og energiske koncerter, som The Entrepreneurs har været garanter for siden day one. Nu er de tilbage med et veloplagt, eksperimenterende og decideret vanedannende udspil.

Wrestler er bandets andet album, men ifølge bandet ikke ’den svære 2’er’. The Entrepreneurs’ indgangsvinkel til sangskrivningen, indspilningerne og produktionen var en given fanden i, hvad andre måtte tænke. Numrene er skabt under meget forskellige forhold og trioen har afsøgt, hvor langt ind i den eksperimentelle proces de kunne komme og samtidig skabe et sammenhængende album.

Som titlen antyder, har det været en ren brydekamp, som formmæssigt først for alvor samlede sig i mix-studiet og indholdsmæssigt ligeledes afspejler medlemmernes individuelle udfordringer. Det kreative frirum har været centralt i processen, og siden debuten er The Entrepreneurs’ sangskrivning blevet konsistent stærkere, mens en udpræget personlig stemme har formet sig.

Denne kombination af kunstnerisk modenhed og mod gør Wrestler til en både vild og voldsom – men også smuk og poetisk – oplevelse. Og det er netop også, hvad der er i vente lørdag d. 16. oktober på Loppen, hvor bandet har inviteret Chorus Grant med til at give en intim solooptræden.

Chorus Grant er centreret omkring singer/songwriter Kristian Finne, der i aftenens anledning optræder solo. Han har høstet roser og anerkendelse både internationalt og nationalt for sine album, Space og Vernacular Music, som kan betegnes som alternativ folkrock med både storladne og eftertænksomme kompositioner. 

TILFØJ TIL KALENDER
Lørdag 16. okt 2021
Add to Calendar