LØRDAG 12. MAR 2022 - KL 21.00
KØB
FORSALG: 110KR

FARFARS TOBAK

Rygterne har rumsteret længe og snakken er gået i byens tilrøgede lokaler. Farfars Tobak har været gemt væk i alt for lang tid, men i det nye år udgiver det københavnske firkløver endelig deres andet album, Se på det sådan her, og vender tilbage til Loppen til en særdeles festlig aften lørdag d. 12. marts!

Farfars Tobak har eksisteret siden 2016, og albumdebuterede i 2018 med Flydende Solskin, der blev fejret med et fuldstændigt proppet releaseshow på Stengade. I de efterfølgende år har bandet spillet mange medrivende koncerter - blandt andet også to gange på Loppen - til stor glæde for især det københavnske rockpublikum.

De seneste år har været dedikeret til deres andet album, hvor bandet har bevæget sig fra at være et rendyrket psykedelisk rockorkester til et band med en bred vifte af inspirationer, hvilket tydeligt kan høres på deres kommende album, Se på det sådan her. Sangene har fået et mere dystert udtryk, og bevæger sig indenfor en musikalsk palette af atmosfærisk pop og alternativ rock, men trækker fortsat - i tråd med bandets forrige udgivelse - også på inspiration fra den psykedeliske rock.

Anført af Aske Kloth-Jørgensen på vokal byder det nye album på sange om tågede værtshusnætter, sindrig samfundskritik, kærlighed og København regnvejr - indpakket i saftige rockarrangementer med raffinerede trommefigurer og iørefaldende guitarriffs.

Til koncerten på Loppen, vil vi møde et Farfars Tobak i helt nye klæder, der spændt vil præsentere sangene fra Se på det sådan her samt et nøje udvalg fra bagkataloget. Vi glæder os og det bør du også gøre!

Farfars Tobak består af Aske Kloth-Jørgensen på guitar og sang, Carl Askehave på guitar og synthesizere, Anton Fogt Pedersen på bas og synthesizere og Oliver Paluch på trommer. 

Alle fotos af Nanna Thomsen​

TILFØJ TIL KALENDER
Lørdag 12. mar 2022
Add to Calendar