LØRDAG 15. SEP 2018 - KL 21.00
ENTRÉ: 130KR

FASTPOHOLMEN

EKG FEAT:

HAM DEN BLONDE

MISMADS 300

BENDIX

Fastpoholmen kommer endnu en gang tilbage til Loppen!
 
Fastpoholmens musik er en farverig buket fra nær og fjern, med alt fra kalimba til fællessang. Folk, reggae, elektronisk, indie og jazz, alle genre hører til i Fastpoholmens musik. Musikken vokser ud af sangskriver og komponist Adam Fastholms fine afro-nordiske, melankolske melodier og ofte ganske mangesidede kompositioner. Adam er dansk, men voksede op i Sverige. Sammen med sin kusine, sangerinden Dawn Fastholm, grundlagde han Fastpoholmen i København i 2007.
 
Fastpoholmen startede som en duo, men da debutpladens succes begyndte at give flere og flere koncerter, kom flere band-medlemmer til, og på Roskilde Festivals Pavillon scene i 2011 præsenterede Fastpoholmen sig for første gang som et 8-mands band.
 
Fra da af bestod Fastpoholmen, ud over Adam og Dawn, af Thomas Fløe Nielsen, Kristoffer Sidenius, Jay Habib, Trine Trash, Kristian Rinck-Henriksen og Anders Juhl Nielsen.
 
DJS:
ELEKTRONISK KÆRLIGHEDS GENERATOR:
HAM DEN BLONDE
MISMADS 300
BENDIX
 
Vi glæder os til præsentere nogle af christianias egne børn i den gamle sal og vi lover at der både bliver plads til en stille svingom og en stor fest
TILFØJ TIL KALENDER
Lørdag 15. sep 2018
Add to Calendar