FREDAG 11. AUG 2023 - KL 16.00
KØB
FORSALG: 325KR

FRIGJORT FESTIVAL 2023

DEADLETTER(UK)

MAVOURNEEN(DK)

Sæt kryds i kalenderen den anden weekend i august, når Frigjort Festival vender tilbage til Loppen, Prærien og Byens Lys med en masse nye, spændende og alternative bands og solister fra ind- og udland - lige i hjertet af Christiania!

Med rødder i Yorkshire - nu med base i London - kanaliserer DEADLETTER The Falls sardoniske vildskab og LCD Soundsystems skæve rytmer ind i en strøm af heftig post-punk, som udforsker eksistensens mørkere sider gennem et letsindigt fortællerperspektiv.

Medlemmerne har været venner siden barnsben, og der er en form for instinktiv forståelse af bevægelse og dansabilitet i deres musik – ren øreguf for lytteren – helt uden bekostning af hverken nuance eller råstyrke i udtrykket. Med fem singler og en EP på samvittigheden er der kun en vej for DEADLETTER – og det er fremad!

Der er altid garanti for en støjende intensitet, når danske MAVOURNEEN indtager en scene, og med et minimalistisk live line-up bestående af guitar, trommer og vokal forstår Hans Gustav Björklund Moulvad og Benedicte Pierleoni-Nielsen at danne dramatiske, larmende lydbilleder af kulde, afgrunden og den paradoksale frihed, der kan findes i restriktion, når de udfolder deres avantgardistiske rock på scenen. Duoen udgiver i øvrigt deres debutalbum i 2023. 

Lige nu kan du købe en early bird partoutbillet for kun 325 kr. Antallet af billetter er begrænset til 100 styks, og tilbuddet gælder kun frem til d. 1. marts, hvorefter prisen stiger til 399 kr.

TILFØJ TIL KALENDER
Fredag 11. aug 2023
Add to Calendar