LØRDAG 07. DEC 2019 - KL 21.00
ENTRÉ: 150KR

GENERAL KNAS(SE)

IAKOPO(WS/US)

Svensk version: https://www.facebook.com/events/352553752083079/

Kom med d. 7. december, når General Knas endnu engang gør Loppen til et farligt fantastisk sted at være for alle fans af reggae og dub! Generalen står bag Sveriges tungeste røst og er én af skandinaviens absolut bedste live-performere - især når han står optræder på Staden!

Det gik ikke stille for sig, da Legalidengvognen rullede ind over Skandinavien i foråret, hvor venue efter venue blev fyldt til randen med feststemte reggae- og dubfans. Inden touren var ovre, hvade generalen uden armé besluttet sig for at følge op med endnu en tour, og den kommer til efteråret. 

Der er ingen på den svenske reggaescene, der i de sidste tyve år har turneret land og rige rundt som General Knas. Generalen brød igennem med gruppen Svenska Akademien i begyndelsen af ​​1990'erne og har siden udgivet henholdsvis fem albums med den legendariske reggaegruppe og fem mere som soloartist. Med hits som "12/12", "Like Bob Marley" og "Hotter Than Lava" og samarbejde med kunstnere som Cherrie, Sister Sol, Sizzla, Labyrinth og Antonio D med mange flere, kan man ikke betvivle generalens sangskat.

I 2018 blev hans seneste soloalbum Reggaestrated udgivet - et hyldet og tidløst roots-reggae album, der tilbyder både kærlighed, tankegang og støvler rettet mod magteliten. I efteråret 2019 går han på sin tungeste og mest tankevækkende turné nogensinde. Med reggae-legenden Partillo som DJ kommer Legalideng-touren rundt til en lang række svenske spillesteder og også Loppen, hvor den samoanske/amerikanske reggaesanger Iakopo også tropper op til tung reggae-/dubfest!

Support: Iakopo (WS/US)

Iakopo ligner måske ikke den typiske reggae-musiker, men har de sidste år stået for nogle af de største internationale reggaehits som f.eks. "Touch Down" med legenden Shaggy som gæst. Han er en ægte verdensborger og i sit musikalske udspil binder han sine mange inspirationer sammen og skaber han en hypnotisk reggae-sound, der også flirter med mainstream popmusik. 

Iakopo er oprindeligt fra Californien og voksede i sine første år op i en streng mormonsk familie, men efter at være blevet sendt på den berygtede drengelejr Paradise Cove Academy, blev han reddet og adopteret af en samoansk familie. Her voksede hans kærlighed for musik, og 'Iakopo' er også den samoanske oversættelse af hans dåbsnavn Jacob Scott Jones. Iakopo har formået at overvinde alt, der er blevet smidt efter hamk, og det er bl.a. grundet den vedholdenhed, at han har opnået sin nuværende succes!

TILFØJ TIL KALENDER
Lørdag 07. dec 2019
Add to Calendar