FREDAG 02. SEP 2022 - KL 21.00
KØB
FORSALG: 125KR

GIRLCRUSH

Sange om mental sygdom endte som feel-good oplevelse” skrev Gaffa om Girlcrushs koncert på årets SPOT Festival, hvor bandmedlemmerne Nat, Juni og Marie spillede samtlige sange fra deres debutalbum ‘I Don’t Feel So Good’. Til efteråret kan sangene opleves live når Girlcrush kickstarter deres ‘I Don’t Feel So Good’ tour og rammer Loppen fredag d. 2. september.

Girlcrush skriver sange om de liv, som ligger uden for det heteronormative ideal, og sangene beskriver følelser som kærlighed, begær og angst som non-monogam, queer og transkønnet. Bandet vil give en stemme til dem, som ikke bliver hørt, og skabe en følelse af genkendelse og fællesskab for queer og marginaliserede personer.

Deres debut-album ‘I Don't Feel So Good’ udkom den 2. juni 2022, og det er et album, der gennem 12 sange fortæller råt og ærligt om mentalt helbred og psykisk sårbarhed med titler som ‘Schizo Superstar’, ‘Demons’ og ‘Dysphoria! at the psych ward’. Det vigtige og relaterbare emne fortalte de også meget mere om i et stort interview i juni-udgaven af GAFFA.

»Den gennemsyrede og til tider skraldede pop-punkede lyd bidrager til en ærlighed, hvor følelserne ikke bliver pakket ind«. – GAFFA

Girlcrush evne til at fortælle historier og deres humoristiske tilgang til at have det svært skinner igennem når bandet spiller live, og det vil man helt sikkert kunne mærke, når bandet til efteråret drager på tour rundt i landet - ikke mindst på Loppen d. 2. september!

 

TILFØJ TIL KALENDER
Fredag 02. sep 2022
Add to Calendar