LØRDAG 06. MAJ 2023 - KL 21.00
ENTRÉ: 170KR

GUIDING STAR ORCHESTRA

ALBUM RELEASE SHOW W/SPECIAL GUESTS:

ROCKERS ARK SOUNDSYSTEM

Flyd med på Guiding Star Orchestras strømme af musikalsk
mindfulness
, når det elleve mand høje roots/reggae ensemble til foråret udgiver deres anden LP Communion, og tager forbi Loppen lørdag d. 6. maj i forbindelse med en større tour rundt i Danmark.

Der er sket meget, siden Guiding Star Orchestra så småt begyndte at tage form for seks år siden, og de seneste år er det musikalske kollektivs toner blevet spillet over hele jorden af både fans og soundsystems. Det gennemgående tema i den ordløse, men hårdtslående musik er en længsel efter en bedre og mere retfærdig verden, og musikken er designet til at hjælpe til denne udvikling. 

Guiding Star Orchestra er instrumental roots/reggae med klare dub-elementer. Her blendes bas- og trommesektionens hårde og meditative slag med blæsernes melodiske fraser, der igen understøttes af pulserende udtryk på henholdsvis guitar, ukulele og keys, som endeligt bliver taget til kosmiske højder med dubmixerens effekter.

Tilsammen udgør dette Guiding Star Orchestras særegne lyd; en lyd der er stærkt inspireret af 70’ernes og start 80’ernes roots, hvor samtlige produktioner er indspilles "100 procent analogt og manifesterer sig med en både varm og svulstig reggaelyd, som vi aldrig før har hørt herhjemme", som GAFFA (5/6) for nyligt skrev i anmeldelse af debuten Natural Heights

Musikken fra Guiding Star Orchestra resonerer som musikalske ekkoer fra en svunden tid i reggaehistorien, men med egne ord har bandet også - i fælleskab - valgt at gå lidt mere i sin egen retning på det på nye album Communion, som du kan glæde dig til at gå på opdagelse i live på Loppen lørdag d. 6. maj!

ROCKERS ARK SOUNDSYSTEM
Rockers Ark startede som et rendyrket reggae/dub-studie tilbage i 2017 på Bolsjefabrikken i København med en besætning bestående af Canaan I, Jah Moby, SisterKáro, Jonas Yagoubi, Mathias Engstrøm (Dub Across Boaders), DanieLion, King Eloi og mange mange flere. 

I 2020 blev studiet udvidet og i 2021 begyndte Rockers Ark at bygge et mobilt soundssystem, der blev søsat i sommeren 2022 på Nakkefestival, Sista Káro Releasefest på H15 og OHOI! JuleBass. 

Rockers Ark er en reference til roots rockers og producere som King Tubby, Augustus Pablo, Lee Perry og Bunny Lee, og du kan forvente masser af marcherende lilletrommer og kantslag, flying cymbals, tunge baslinjer, når lydsystemet trækker ind på Loppen til maj.

 

TILFØJ TIL KALENDER
Lørdag 06. maj 2023
Add to Calendar