FREDAG 04. OKT 2019 - KL 21.00
ENTRÉ: 160KR

HATESPHERE(DK)

DIABOLICAL(SE)

EXCEPT ONE(FR)

Efter at have turneret Europa tyndt i efteråret med bandets 10. fuldlængdealbum Reduced To Flesh, er de danske trashmetal-konger HateSphere parate til at fejre en lang og flot karriere på Loppen til oktober. Med sig har de svenske Diabolical.

Efter snart 20 år på metalscenen, kan man vist roligt sige, at HateSphere er på toppen. Bandet har altid lagt vægt på at, de hverken går på kompromis med deres musikalske rødder eller værdier. Og dét engagement har gjort, at de her 18 år efter at være blevet dannet, stadig kan kaldes for the Danish Dukes of Thrash and Death Metal.

Bandet blev dannet i Århus tilbage i 2000 af guitarist Peter “Pepe” Hansen, og et ét ud af en lille håndfuld bands, der genfandt 80’ernes metallyd som en del af den såkaldte skandinaviske neo-thrash-bevægelse (med bands som Arch Enemy og The Haunted). Med en opskrift bestående af kompromisløshed og hårdt arbejde, lagde bandet hurtigt den danske metalscene ned og satte samtidigt en ny standard for thrashmetal i ind- og udland.

Med hele 10 album i bagagen, har HateSphere opnået stor succes i Europa, Japan, Kina og USA, og har derved fundet dem selv en solid plads på den internationale metalscene. For at ære dét, der fik bandet til at begynde for over 18 år siden, holder HateSphere et brag af en aften på Loppen d. 4. oktober og inviterer deres svenske venner i Diabolical med til festen. Så varm nakken op - der skal headbanges til jeres nakke knækker!

TILFØJ TIL KALENDER
Fredag 04. okt 2019
Add to Calendar