TORSDAG 28. FEB 2019 - KL 20.30
ENTRÉ: 60KR

EMMA ACS

HOLLOW

ROCKYTOP

ELIAS RØNNENFELT (DJ-SET)

Vi starter weekenden tidligt på Loppen den sidste torsdag i februar, hvor vi præsenterer Emma Acs & Hollow i samarbejde med p a r a booking. Elias Bender Rønnenfelt fra Iceage tager en pose plader med, og fylder salen med vellyd før, under og efter koncerterne.

Med sit grænsesøgende og legesyge lydunivers har EMMA ACS for længst gjort sig bemærket herhjemme såvel som hos de internationale musikmedier, og hendes glamourøse og medicinerede musik med spøgende undertoner har også ført til samarbejde med både Kasper Bjørke og GENTS.

"Her outstanding voice and bittersweet texts makes you think of the times when Serge Gainsbourg seduced young France Gall and Nico was swinging the Tambourine for Velvet Underground."
- Fred Perry Subculture

Emma Acs' seneste udgivelse, Give In to Whatever, kom i 2015, men nu er der ny musik under opsejling, og rygtet vil, at hendes nye materiale er en hårdere og mere ind-til-benet-udgave af samme patchwork-stil som på seneste plade. Vi er spændte på at få del i de nye toner fra den dygtige sangerinde.
 

HOLLOW er en trio fra København, der i april udgav første del af værket The Silent Yolk Of A Screaming Egg, som byder på et post-punket udtryk, hvor arrangementerne ligger og ulmer uroligt i det ene øjeblik for kort efter at tordne ud i kortvarige, støjrockende udbrud. 

Bandet leverer billedrige beskrivelser fra bunden af en brønd, hvor deres udgivelser lægger sig lige i skillelinjen mellem det dystre og det yndefulde. Lige nu arbejder Hollow på anden del af albummet, som vi forhåbentligt får en forsmag på til koncerten.
 

Hollow og Emma Acs har også inviteret bandet RockyTop med, der bestå af medlemmer fra Værket og beskriver der musik, som højtaljet og rankrygget folk for de fortvivlede, men modige masser. Musik triller ned i dal, fra toppen af et bjerg.

Iceage spiller i Store VEGA dagen efter, men inden da holder frontmand, Elias Bender Rønnenfelt, de tre live-acts med selskab og sørger for et solidt soundtrack til denne torsdag aften på Loppen.

TILFØJ TIL KALENDER
Torsdag 28. feb 2019
Add to Calendar