LØRDAG 27. NOV 2021 - KL 21.00
ENTRÉ: 120KR

I LOVE YOUR LIFESTYLE(SE)

TRADER

Svenske I Love Your Lifestyle går ikke udenfor en dør, medmindre det er absolut nødvendigt. Heldigvis er det lykkedes os at hive dem ud af deres post-karantænehule, når de lørdag d. 27. november, sammen med aarhusianske Trader, fylder Loppen med powerpop, punkrock og buldrende guitarfeedback.

I Love Your Lifestyle
Love Your Lifestyle er et svensk pop-emo-indie-rockband fra Göteborg og Malmö. Debutalbummet ”We Go Way Back” udkom i 2016 på Dog Knights Productions, og siden har deres to nyeste album "The Movie" og "No Driver" modtaget positive anmeldelser fra Pitchfork, der beskriver deres musik som "a combustible flashpoint where emo’s unhinged rhythms meets indie-pop song forms". Bandet har turneret ad flere omgange i Europa og en større turné i USA. De er i øjeblikket i færd med at indspille deres nye album, der udkommer et stykke inde i 2022, men måske vi er heldige og kan få en smagsprøve på det kommende album allerede i efteråret 2021, når I Love Your Lifestyle indtager Loppen sammen med Aarhusianske Trader. 

Trader
Trader er et dansk rockband lokaliseret i Aarhus, som har eksisteret siden Januar 2019. Bandet spiller ærlig og ligefrem rockmusik, og lytteoplevelsen er blevet beskrevet som at se en slåskamp i slowmotion på grund af den hårdtslående, men dog drævende energi. Teksterne omhandler kærlighed og venskab, ofte med interne relationer som udgangspunkt, og musikken trækker tråde til navne som Dinosaur Jr., Alex G og Pavement. Bandet består af sanger og guitarist Anders Ahle, guitarist Anders Rothmann, trommeslager Kristian Vissing og bassist Joakim Møller Johnsen.

Efter at have lagt en demo af sangen “Bleached” op på soundcloud, blev bandet booket som opvarmning for det irske band Fontaines D.C. på Tape i Februar 2019. Senere på foråret udgav bandet deres første EP “Trader EP” i samarbejde med det københavnbaserede pladeselskab Part Time Records og i 2019 kom debutalbummet ‘Social Life’ i samarbejde med Part Time Records og Badstuerock. Bandet har siden udgivelsen af “Social Life” brugt tiden på at skrive sange til et nyt album, som forventes udgivet i efteråret 2022.

 

TILFØJ TIL KALENDER
Lørdag 27. nov 2021
Add to Calendar