FREDAG 15. NOV 2019 - KL 21.00
ENTRÉ: 140KR

INJURY RESERVE(US)

Rap-trioen fra Phoenix, Injury Reserve, kan vist nemt kaldes for én af de mest hypede hiphop acts i nyere tid. Både fans og kritikere lovpriser dem, men hvad er det egentlig, der gør producer Parker Corey og rapperne Stepa J. Groggs og Ritchie With a T så særlige?

For musiksitet Complex, er det deres grænserykkende "DIY weirdness." For Billboard er det deres sans for mode og deres frygtløse ærlighed. Pigeons and Planes beundrer deres gruppedynamik og kalder dem "en af ​​de bedste nye grupper i hiphop", mens Mass Appeal anerkender deres filmiske visioner.

Musikanmelder Anthony Fantanos interesse for deres evne til at balancere tradition med innovation er veldokumenteret på sitet The Needle Drop, hvor han offentliggjorde en 8/10 anmeldelse af Live from the Dentist Office og Floss. Sidstnævnte blev det store gennembrud for gruppen med gæsteoptrædener fra Cakes da Killa og Vic Mensa, og er energisk, raffineret og i musikjournalist Robert Christgaus ord, "det mest uhøjtidelige hiphop, du nogensinde har hørt."

Selvom trioen kan lide at holde lav profil og virker upåvirket af opmærksomheden, er virkeligheden at meget har ændret sig i Corey, Groggs og Ritchies liv. De har blandt andet flyttet deres studie fra Coreys bedstefars tandlægeklinik til et studie i Californien, og allerede ved indflytningen indspillede de syv af de mest nytænkende tracks i deres katalog, som samlet blev til Drive It Like It's Stolen.

Og nu, efter at have delt to brandvarme singler Jawbreaker feat. Rico Nasty og Jailbreak The Tesla feat. Aminé, har Injury Reserve endelig smidt deres selvbetitlede debutalbum på gaden via Loma Vista. Lige i rette tid til at lære albummet udenad til deres koncert på Loppen d. 15. november.

Support af Taylor Skye.

TILFØJ TIL KALENDER
Fredag 15. nov 2019
Add to Calendar