LØRDAG 15. MAJ 2021 - KL 21.00
UDSOLGT

OBS. KONCERTEN ER AFLYST!

JENS LEKMAN(SE)

Lørdag d. 15. maj får vi fornemt besøg af Sveriges indietroubadour nr. 1, Jens Lekman, som vanen tro leverer en samling storcharmerende og poetiske sange live på Loppen for et begrænset antal heldige publikummer.

Jens Lekman mestrer som ingen andre at pakke hjerteskærende tekster ind i magiske og catchy popmelodier. Den göteborgske musiker blev med sit debutalbum ’When I Said I Wanted To Be Your Dog’ i 2004 udnævnt til Sveriges, ja én af verdens, mest elskede indieartister. Lekmans helt store gennembrud kom dog for alvor i 2007 med mesterværket ’Night Falls Over Kortedala’ – et album spækket med nyklassikere som ’Postcard To Nina’ og ’Your Arms Around Me’. Albummet høstede roser verden over, og fik Lekman udråbt som arvtager fra Belle & Sebastian, David Byrne og Magnetic Fields’ Steve Merritt. 

Med årene er det blevet til fire fuldlængdealbum og utallige EP- og singleudgivelser fra Lekmans hånd. Han har med sine magiske popsange, der bedst beskrives som en potpourri af samples, florlette guitarmelodier og et ironisk forhold til romantik og melankoli, solidt etableret sig som én af ​​Sveriges stærkeste trubadurer.

Danmark har flere gange haft besøg af den publikumskære indiepoet, som senest har spillet på Badesøen Festival, DRs Koncertsal og Vega. Live overrasker han ofte med nye kreative koncertgreb, som altid vinder indpas i publikums hjerter, så vi kan ikke andet end at glæde os til en intim og nærværende koncert på Loppen d. 15. maj.

OBS! Grundet Covid-19 skal vi gøre opmærksom på, at der er et meget begrænset antal billetter til salg.

TILFØJ TIL KALENDER
Lørdag 15. maj 2021
Add to Calendar