TORSDAG 27. APR 2023 - KL 20.30
ENTRÉ: 160KR

JOE & THE SHITBOYS(FO)

SAUNA SENERE

Efter deres medrivende koncerter på Stengade, SPOT og Roskilde Festival i 2022 vender de biseksuelle veganere i det færøske punkband, Joe & The Shitboys, tilbage til Danmark med deres korte og fængende shitpunk-sange, når de rammer Loppen d. 27. april med Sauna Senere som special guests!

Joe & The Shitboys blev dannet med det formål at udpege lorteopførsel i de konservative kredse på Færøerne, hvor de kommer fra. Ifølge bandet er den færøske rockscene fyldt med ledløse homofober og kvindehadere, så bandet valgte simpelthen at pege fingre ved at lave hurtige punksange og synge lige ind i deres ansigter - en særdeles effektiv opskrift!

Deres koncerter er fyldt med energi og et væld af sange som "Drugs R'4 Kidz", "Life Is Great You Suck" og "If You Believe in Eating Meat, Start With Your Dog", alt imens den flamboyante frontmand Joe roaster sit publikum.

Efter en masse shows i hjemlandet - blandt andet til Føroysku Tónlistavirðislønirnar (færøsk music awards), hvor de vandt en pris for bedste gruppe i 2020 - har Joe & The Shitboys også for alvor begyndt at udbrede deres hurtige og hårdtslående punk til resten af verden. I 2019 væltede de Iceland Airwaves og gav en eksplosiv koncert på Rising Scenen til sidste års Roskilde Festival.

"Joe and The Shitboys were the best thing we saw at Iceland Airwaves … No-one is safe from their cheeky tongue and no-bullshit approach” - NME

Til foråret drager den færøske punk-eksplosion på Europa-turné, hvor de fyrer op for den rå kærlighed på Loppen torsdag d. 27. april!

SAUNA SENERE
Visionerne er høje og ligeledes kurserne. Stort afkast er i vente når Sauna Senere leverer. Det skal nok blive et godt kvartal på trods, måske endda et godt år. Der er jo meget i vente, som kan sætte skub i det. Flere produkter vil blive lanceret, generalforsamlinger afholdt, networking på linkedin og måske kan der endda snige sig noget af afmagt, livskrise og alt det der som ellers hører til business verden med ind i planerne.

Det punk-pop romantiske vanvidsorkester Sauna Senere består af fængslende forsanger og guitarist Johan Bølling-Ladegaard, keys og synthekvilibrist Jakob Ferdinand Hansen og hurtigtslående trommeslager Anders Nebeling, og sammen skal de nok sørge for at brandvarmt Loppen, inden Joe & The Shitboys tager over på scenen!

TILFØJ TIL KALENDER
Torsdag 27. apr 2023
Add to Calendar