TORSDAG 27. FEB 2020 - KL 20.30
ENTRÉ: 195KR

JOURNEY FEST

HO99O9(US)

SLÆGT(DK)

404(UK)

+ YURI (DJ-SET)(DK)

Ho99o9 (US)
Hiphoppens rammer er i løbet af de seneste år i stigende grad blevet en arena for anarkistisk og hardcore punk-attitude, hvor konventionsnedbrydende navne som Death Grips og Black Flag har banet vejen for en ny industriel lyd af eksperimenterende og vred hiphop. Et af de varmeste navne på denne scene netop nu er den Los Angeles-baserede gruppe Ho99o9 – udtales ‘Horror’ – der har gjort sig berygtet for vilde liveshows med et uophørligt, energisk kaos omkring sig.
Trioen, der i 2017 albumdebutterede med ‘United States of Horror’ og i august udgav ep’en ‘Cyber Warfare', har skabt en kultlignende følgerskare, men respekten er også kommet fra uventede kanter. Ho99o9 har turneret USA tynd med Korn og Alice In Chains, medvirket på The Prodigy-nummeret ‘Fight Fire With Fire’, og Roskilde Festival har allerede lagt græs til Ho9909s voldsomme sceneshow.

Slægt (DK)
Man skal være formet af et helt særligt stof for at fremkalde simultan applaus til P6 Beat Rocker, i den københavnske DIY-undergrund og af Ekstra Bladets Thomas Treo. Ikke desto mindre er det tilfældet for den teknisk berusende og retromaniske gruppe Slægt, der med sult og blodtørst blander thrash med britisk 80’er-heavy.
Slægt albumdebuterede med 'Ildsvanger' i 2013, inden gruppen blev et fuldt band i 2014. Siden er fuldt en EP og to albums, hvoraf den seneste, ‘The Wheel’, blandt andet blev kåret til årets album i Ekstra Bladet. Lyden har med tiden flyttet sig fra en impressionistisk og charmerende demo-agtig lyd til fintunet heavy metal, men den genreudforskende tilgang ligger velbevaret i gruppens nattesorte dna.

404 (UK)
2019 har været gennembrudsåret for det britiske kollektiv 404 og samtidig budt på en stor sorg, da en af gruppens stiftere Mina "Silvertongue" Topley-Bird gik bort i maj. Kollektivet har i år udgivet de to ep’er ‘Guild One’ og senest den formfuldente opfølger ‘Guild Two: Forever’, der åbner op for et mangefacetteret mix af punket hiphop med trap-progressioner, slowthai-lignende aggressioner og sågar romantiske r’n’b-slowjams.
De mange soniske hjørner af landskabet til trods rummer 404 en uanfægtet og principfast evne til at skrive autonomiske hooks og selvhævdende hits med et bredtfavnende potentiale – uden at indgå i en lastefuld leflen for nogen som helst. 404 kan roligt kalde sig et af de mest uforudsigelige og interessante kollektiver fra 2019.

YURI (DK) DJ set
Yuri er det japanske ord for lilje, og bag pseudonymet gemmer sig den København-baserede kunstner Susanne Benther Mouritsen. Efter at hun udgav sin debut-EP på det lokale pladeselskab Janushoved i 2017, har hun figureret på en lang række udgivelser under mange aliaser. Inspiration til sit musikprojekt hentede Susanne mens hun boede i Tokyo, hvor hun indspillede og samplede byens lyde. Hendes musik kan betegnes som new age industrial og en konstant flakken mellem det maskinelt voldsomme og det blidt transcenderende.

TILFØJ TIL KALENDER
Torsdag 27. feb 2020
Add to Calendar