FREDAG 30. MAJ 2014 - KL 21.00
ENTRÉ: 70KR

KING DUDE (US)

FLOWERS MUST DIE (SE)

SCOUT PARÉ-PHILLIPS (US)

KING DUDE (US)

King Dude synger om djævelen, kærlighed, død og forløsning. King Dude spiller mørk, hedensk folk og americana; mørk og psykedelisk, ensom og hjemsøgt musik.
Med kassettebåndsdebuten ”My Beloved Ghost” (siden genudgivet på cd) skabte King Dude sig et navn i undergrundsscenen. Siden da har projektet udgivet tre meget roste fuldlængdealbum "Burning Daylight",  ”Love” og ”Tonight’ Special Death” samt er par 7”-singler.
Musikken er en hybrid af amerikanske folktraditioner, inspireret af kunstnere som Woody Guthrie og Johnny Cash, og europæiske dark folk-traditioner, inspireret af grupper som Death in June og Sol Invictus. Projektets bagmand er musikeren TJ Cowgill, der er tidligere medlem af kultbandet Teen Cthulhu. Han er en alsidig herre, der udover at stå bag King Dude også medvirker i black metal-grupperne Book of Black Earth og Cross og tillige er manden bag tøjmærket Actual Pain.

 

FLOWERS MUST DIE (SE)

Flowers Must Die startede i 2006 i Linköping, Sverige. Med et navn inspireret af Ash Ra Temple kunne man tro, at Flowers Must Die blot er endnu et space rock band. Det er måske ikke helt forkert, men de skiller sig alligevel ud. Godt nok har Hawkwind og Amon Düül II haft stor musikalsk indflydelse på Flowers Must Die, men de er mere nuancerede end som så. Masser af effektpedaler og improviseret space blues! Nogle vil kalde genren doom jazz eller orientalsk hårdrock.

Flowers Must Die har spillet med nave som OM, White Hills, Konono N°1, Master Musicians Of Bukkake, Hills og In Zaire.

 

SCOUT PARÉ-PHILLIPS (US)

Kvindelig kunstner og musiker fra Brooklyn. Du kan læse et interview med hende her:

http://crushfanzine.com/2013/06/29/scout-interview/

 

 

 

TILFØJ TIL KALENDER
Fredag 30. maj 2014
Add to Calendar