FREDAG 22. SEP 2023 - KL 21.00
ENTRÉ: 130KR

LES SHIRLEY(CA)

SMOOCH!

Montreals pop-punk powertrio, Les Shirley, har beatet - og de er ikke bange for at bruge det! Med et mix af new wave, grunge og punkrock samt et forfriskede nyt album i bagagen, drager de erfarne musikere nu på europatour fyldt med brandvarme melodier og sprængfyldte riffs. Fang Les Shirley live på Loppen d. 22. september.

Les Shirley er en kickass rocktrio, dannet i Montreal, Canada i 2018. Deres musikalske stil redefinerer genrer og forbinder 90'ernes grunge med 00'ernes punkrock og iørefaldende popmelodier med inspiration fra alt fra HAIM til Céline Dion. Det er den helt rigtige dosis nostalgi med et frisk pust, og noget der absolut skiller sig ud. 

"Right off the bat, you may wonder what is a Shirley. A Shirley is a ride or die, a way of life.” ​

Les Shirley væltede hurtigt ind på Montreals musikscene med debutalbummet Forever Is Now i 2021, som modtog flere flotte anmeldelser af den internationale musikpresse. Den første turné bragte dem over hele Europa og Canada, hvor de blandt andet spillede support for bands som NOFX, Weezer, Foo Fighters og The Beaches. 

Bandet vender nu stærkt tilbage med deres anden udgivelse More is More, et album der handler om kærlighed, hjertesorg, angst, afhængighed og livets op- og nedture. Albummet har allerede modtaget flot feedback fra både pressen og offentligheden, og med More is More tour vender bandet tilbage til Europa i september efter en travl sommerfestivalsæson. Les Shirley er først lige begyndt, så fang dem mens du kan på Loppen d. 22. september!

SMOOCH!
Smooch! er et all-girl punkrock-band bestående af Babe (vokal), Luvviedane (guitar), Noa (bas) og Sara (trommer). Gruppen blev dannet på baggrund af deres store kærlighed til rockmusik og et opslag, som søgte ligesindede rockelskere.

Smooch! skaber deres egen originale lyd med en blanding af punkrock og rockabilly, og de fuldender med en matchende retro æstetik, som især kommer til udtryk, når de står på scenen og skriger deres lunger ud. The Cramps, The Runaways, Babes in Toyland og Guns N’ Roses er bare et udpluk af de bands, som er blandt deres favoritter, og en stor del af deres inspiration til sangskrivningen.

Glæd jer til at opleve Smooch!'s ekstraordinære og rå rock'n’roll energi.

TILFØJ TIL KALENDER
Fredag 22. sep 2023
Add to Calendar