LØRDAG 22. OKT 2022 - KL 21.00
KØB
FORSALG: 110KR

LESS WIN

LEIZURE

KICKING THE CURB Presents: Less Win + Leizure

I mere end 10 år har Less Win været en uomgængelig del af den danske post-punkscene, hvor de har haft et fast dedikeret følge og et uomtvisteligt livery. Til oktober fejrer Less Win sin genkomst med en stort opsat koncert på Loppen i selskab med deres nært beslægtede punkbrødre i Leizure som special guests.

Der er egentligt ikke så at sige til, at Less Win har opnået den position på den danske punkscene, som de har. Med en besætning bestående af Matthew Moller (Of The Wand & The Moon), Casper Morilla (Iceage) og Patrick Kociszewski (Visitor Kane, Tears) har gruppen tre albums, to EP’er, et kassettebånd og desuden en lang række tournéer og koncerter bag sig, senest i forbindelse med deres anden udgivelse Trust fra 2016.

Tilbage i maj 2020, udgav trioen deres tredje fuldlængde album, Given Light (The Big Oil Recording Company), der er Less Wins både mest eksplosive og introverte udspil til dato. Hvor avantgarde-saxofoner og strygerarrangementer især karakteriserede Trust, brager Given Light af soul-inspirerede horn, lagvis af percussion, fjern mundharmonika, flamenco-guitar og ensomt-klingende viola. Samtidig er de hvinende guitarer, den tighte rytmesektion og skiftevise desperate og crooner-agtige vokaler ikke til at tage fejl af.

Resultatet er en ubarmhjertigt hård og melodisk blanding af post-punk, art rock og flamenco-sensibilitet. En plade, som er blevet modtaget med store roser og som fans såvel som danske og udenlandske medier har ventet i spænding på.

“Less Win er ved at positionere sig blandt punkens fremmeste udøvere herhjemme” - Soundvenue

Leizure skriver sange, der slår pusten ud af dig, og deres kompromisløse æstetik eksploderer på en scene. Koket og dyrisk ejer frontmand Sanderson salen – det ene øjeblik crooner han sig blidt ind i dit hjerte, og det næste flår han det ud af dit bryst og brøler mod himlen. I efteråret 2020 udgav de debutalbummet ‘Primal Hymns’, som GAFFA udråbte som årets bedste, danske post-punkudgivelse.

”Leizure er lyden af en langstrakt mavepuster, der rives midt over af pumpende basgange, insisterende trommeslag, distortede guitarfigurer og en skrigende saxofon, der sammen smyger sig som et jerntæppe om frontfigur Zakarias Sandersons atonale drengevokal" - GAFFA (5/6)

Det er fjerde gang, Leizure gæster Loppen, og hver gang har lokalet summet af berusende vildskab og vi forventer intet andet, når de de unge københavnske post-punkere rammer Loppen i selskab med Less Win lørdag d. 22. oktober!

TILFØJ TIL KALENDER
Lørdag 22. okt 2022
Add to Calendar