TORSDAG 28. NOV 2019 - KL 20.30
ENTRÉ: 150KR

LILA IKÈ(JAM)

FEAT. SKY JUICE SOUND

KAKA

ANTONIO D(SE)

NADIA MIMI

Sky Juice Reggae, Skylark Production & Free Kids Records præsenterer:

Lila Iké (JAM) feat. Sky Juice Sound + support

Efter at have medvirket på flere hitsingler fra Protoje og andre ledende figurer på den jamaicanske reggaescene er Lila Iké klar til at erobre verden med hendes socialbevidste mix af reggae og dub. Oplev den unge sangerindes første koncert på dansk jord, når hun gæster Loppen til november!

En ny reggae-bevægelse er i gang, godt hjulpet på vej af en lang række nye, talentfulde sangere og musikere fra Jamaica, hvor Lila Iké er et af de friskeste skud på stammen. Lila Iké (udtales "Lee-lah Eye-kay") er født op opvokset i Manchester, Jamaica og hendes kærlighed for musik begyndte i hendes tid på Manchester High School, hvor hun ivrigt deltog i "freestyles" med sine venner, eller lavede jingles til klassepræsentationer "on the spot". 

Hun har allerede landet en pladekontrakt på samme label som Sevana og Protoje, som hun også har arbejdet sammen med på hitsinglerne "Flight Plans" og "Not Another Word". Siden hendes solo-debutsingle "Biggest Fan" har Lila Iké fået opbygget en solid fanskare både lokalt og internationalt, og hendes efterfølgende udspil med "Second Chance" og den seneste "Where I'm Coming From" beviser at der er hold i hypen.

Glæd dig til at opleve den unge og talentfulde reggaestjerne torsdag d. 28. november på Loppen!

Support: Kaka, Antonio D & Nadia Mimi

Den guld-og platinsælgende kunstner Kaka er klar med en ny lyd, og med sin nye single “Bli’ Ved” er det en mere eftertænksom Kaka, vi har med at gøre. Den dansk/tanzanianskekunstner har ellers gået stille med dørene på det seneste, men tiden er dog brugt på nyskabelse sammen med produceren Stormann. Med Kakas egne ord; “Vi får i sangen berørt den magtesløshed og følelse af ikke at gøre det godt nok, som kan herske i os alle, når tingene ikke falder ud til ens fordel."

Udtrykket er filmisk og til tider dystert – dog med en voksen og eftertænksom lyd og et fuldhjertet tekstunivers, og du kan være sikker på et energiladet Kaka-show før Lila Iké indtager Loppens scenebrædder!

I 2014 var Antonio D den første svenske reggaekunstner, der nogensinde kom på 1. pladsen på P3 Osignat - Top 10 med sin single "Solen Stiger Upp". I 2015 udgav han sin debut-EP Fra Karlshamn Til Kingston, som bl.a. blev nomineret til GAFFA-prisen. Hans singler har været i hæftig rotation på de svenske radiokanaler P3og P4, og Antonio D skal nok sørge for at Loppen bliver top klar til Lila Iké!

Nadia Mimi er en dansk upcoming rapper/sanger, der med enorm energi bringer sjæl og passion ind i sin musik. Hendes lyd rammer dig med en følelse af varme, positivitet og dybde, og med en eksotisk genresammensmeltning af hiphop/jazz og dancehall/r'n'b skaber hun en unik sound, som er helt hendes egen. I slutningen af 2017 udkom hendes første teaservideo "Badabum Badabim" og lige siden har hun udgivet charmerende singler med ben i næsen og et glimt i øjet.

TILFØJ TIL KALENDER
Torsdag 28. nov 2019
Add to Calendar