FREDAG 17. MAJ 2019 - KL 21.00
ENTRÉ: 20KR

LOPPENS 46 ÅRS

FØDSELSDAGSFEST

SR OCA & DJ GALE(ES)

SLICE(ES)

BLUE ROSE DOWN(DK)

BIRDS HAPPEN(DK)

Loppen fylder 46 år, og det skal selvfølgelig fejres med en stor fest og masser af eminente bands og musikere på vores elskede scene. Programmet byder både på beskidt blues, hip hop med spanske gloser, dubstep og nordisk folk, og billetprisen er blot 20 kr, så alle kan være med - og så får du ovenikøbet en loppebajer med i prisen!

BIRDS HAPPEN er en akustisk trio, som forener lyrik, sang og klare stemmeharmonier med lette toner fra ukulele og melodisk basguitar. Sangene skaber et enkelt og svævende lydunivers og bærer aner af folk og visesang med ind i nuet. Teksterne kredser nøgent om årstidernes skifte, lydløse fugleskrig, brudte facader, frihed og dagsgry. Birds Happen består af Asger Baagøe  på bas og vokal, Signe Haupt på vokal, og Nadja Thorbek Uldall på vokal og ukulele.

Et kaotisk liv som ung i provinsen, gennemsyret af frustrationer, vrede og bundløst druk har gennem et årti langsomt opbygget en barrikade overfor de involverede oplevelser og mennesker. Det er denne barrikade, der nu har fået et navn: BLUE ROSE DOWN. Kun bevæbnet med en stortromme, resonator guitar, fuzz-pedal samt bundærlige og selvransagende tekster, står Blue Rose Down klar til at iføre sig jernskjorten og tage dig med på en rejse ind i sit udfordrende sind med sin kontante stodder-blues.

Den Barcelona-baserede DJ SLICE er i sit bagland kendt for sine højenergiske elektroniske koncerter, hvor han live-mixer sange med samples og breaks. Hans baggrund indenfor hardcore industrial er tydelig at høre i hans kompromisløse lydbillede, der skabes af inflydelser fra både drum'n'bass og industrial med passende mængder fokus på breaks og tunge baslinjer.

Senyor Oca Crew sammen med DJ Gale og Deps Music bringer de mest klassiske rytmer fra 90'erne til Loppen, hvor der også hentes en markant inspiration fra den elektroniske musikscene og især drum'n'bass. Senyor Ocas tekster er oftest af socialbevidst karakter og på "Rap de la Terra" finder man bl.a. et stærk budskab om social kritik og den fokus på magtkampen i den enkeltes psyke.

Vi glæder os til et brag af en fødselsdagsfest fredag d. 17. maj!

TILFØJ TIL KALENDER
Fredag 17. maj 2019
Add to Calendar