LØRDAG 27. APR 2019 - KL 21.00

AFLYST!

LUCY SPRAGGAN(UK)

STEPH GRACE(AU)

OBS! KONCERTEN ER AFLYST.

Der er endnu ikke annonceret ny koncert, og alle der har købt billet vil snarest modtage en mail fra Tikkio vedr. refusion for billetkøbet. 

Lørdag d. 27. april får Loppen besøg af Lucy Spraggan, der på fornemmeste vis blander britisk kækhed og sans for at snedkerere gode popmelodier. Den Sydneybaserede sangerinde Steph Grace sørger for opvarmningen til denne fine aften i popmusikkens tegn.

Den nu 27-årige LUCY SPRAGGAN var i 2012 til audition på det engelske X Factor med sit eget nummer ”Last Night”, men blev nødt til at melde sig ud af konkurrencen før tid grundet sygdom. Hun blev dog alligevel med det samme signet til Columbia Records, og var den første deltager nogensinde til at ramme den engelske top 40 chart, før live showsne overhovedet var begyndt.

Siden da har den spidsfindige sangskriver haft en forrygende karriere og med tre album i gigbaggen og en masse gode placeringer på UK top 40 chart-listen under bæltet, gæster hun nu Loppen til, hvad der med garanti bliver en forrygende og underholdende aften.

Support: Steph Grace
Australske Steph Grace er én af de popsangerinder, hvor hendes originalitet gør, at man får lyst til at dykke ned i de mange detaljer, hendes kløgtige kompositioner rummer, og i en popindustri, der er oversvømmet af ghostwritere og auto-tune, er hendes ærlige og oprigtige livekoncerter ubestrideligt forfriskende.

Grace balancerer ubesværet mellem ballader og upbeat grooves, og man mærker hendes tilstedevær i hver eneste tone fra hendes stemmelæber. Hun har tidligere varmet op for Passenger, hvor publikum rev hendes CD'er fra merchboden, og du kan roligt glæde dig til et support-act af enorm kvalitet!

TILFØJ TIL KALENDER
Lørdag 27. apr 2019
Add to Calendar