SØNDAG 26. MAJ 2019 - KL 20.30
ENTRÉ: 220KR

MASTA ACE(US)

FEAT: STRICKLIN(US)

SUPPORT: MANUS BELL

Scratch Copenhagen & Loppen præsenterer:

MASTA ACE (US) feat. STRICKLIN & MANUS BELL

Masta Ace vender tilbage til København, når han indtager Loppen søndag d. 26. maj. Danske Manus Bell står for supporten og sørger for at aftenen bliver spækket med smød lyrik og svedige beats fra DJ Credit.

Masta Ace behøver i hiphopkredse ingen nærmere introduktion, og er generelt kendt for udsolgte koncerter i Danmark. Han er manden bag et hav af klassikkere, og er en del af det legendariske Juice Crew, som bl.a. står bag monsterklassikeren "The Symphony".

Masta Ace har på solofronten udgivet seks albums udover debutalbummet, Take A Look Around, fra 1990, med klassikere som "Music Man", "Me & The Biz", "Jeep Ass Niguh", "Slaughtahouse", "The I.N.C. Ride" og "Beatiful" gennem årene.

Masta Ace er aktuel netop nu med det anmelderroste album, A Breukelen Story, i samarbejde med den Canadiske producer Marco Polo. Et album der bl.a. indeholder gæsteoptræden fra Smif-N-Wessun, Pharoahe Monch, Marlon Craft, Lil Fame fra M.O.P. og eMC.

Koncerten på Loppen bliver fyldt med Masta Ace-klassikere og nye numre fra A Breukelen Story leveret med den sædvanlige fantastiske energi fra Masta Ace Stricklin fra eMC som den sædvanlige solide og trofaste back-up. Marco Polo har produceret for bl.a. Boot Camp Clik, KRS-One & Buckshot, Pharoah Monch, Rah Digga, Vinnie Paz, Canibus, osv. og har udgivet flere soloalbums på bl.a. Rawkus og Duck Down Records. Masta Ace's flow er som skabt til disse beats og i hans live-oprtædener, leverer han sine rim med ekstra intensitet og indlevelse, som bliver en fornøjelse at opleve på Loppen.

Supporten leveres af danske Manus Bell, der er aktuel med nyt album senere på foråret, samt den 4-dobbelte danmarksmester DJ Credit.
 

 

TILFØJ TIL KALENDER
Søndag 26. maj 2019
Add to Calendar