TORSDAG 06. OKT 2022 - KL 20.30
ENTRÉ: 120KR

MELLEMBLOND

Siden 2009 har den danske sangskriver Kristoffer Munck Mortensen under navnet Mellemblond sat nye standarder for, hvordan dansksproget rock kan lyde. Med sidste års fremragende album, En jordisk chance, vender Mellemblond nu endelig tilbage til Loppens scene med fuld band d. 6. oktober. 

Der er bred enighed blandt landets toneangivende sangskrivere om, at Mellemblond kan noget helt særligt. I årenes løb er det blevet til intet mindre end fem Steppeulven-nomineringer, topplaceringer på mediernes årslister, airplay og anmelderros for både musikken og teksterne. 

Mellemblonds seneste album har fået titlen, En jordisk chance, og udkom på Møs Møs i november sidste år. Flere af sangene fra albummet er blevet spillet flittigt på radiokanaler som DR P4 og P6 BEAT og anmelderne har også kun haft rosende ord om det nye udspil:

“Mellemblond rammer klokkerent. Igen.“ - Klaus Lynggaard, Weekendavisen

“Mellemblond er lidt af et åndehul på den danske musikscene, og her er En jordisk chance ingen undtagelse. Det er enkle og velkomponerede sange, der holder et stadigt højt lyrisk niveau.” - Jan Opstrup Poulsen, GAFFA (4/6)

Albummets elleve sange spænder fra dansabel disco på "Blæsten I Træerne", støjende, distorted guitarrock på "Det Der Gik I Hjertet" og indfølte ballader som "Nattetåge" og "Bling bling", der ligeså godt kunne have fundet vej til Munck Mortens seneste og aldeles fremragende album, Solregn. Selv siger han om En jordisk chance:

“Pladen har været undervejs siden december 2019. Nogen af sangene er skrevet, mens vi indspillede, mens andre går flere år tilbage. Efter den forrige akustiske plade, Solregn, var det fedt at sætte strøm til igen og skrue op for det hele. Jeg endte med titlen, En jordisk chance, fordi jeg synes den er positiv og optimistisk. Og det har vi da brug for.”

Sidste gang Mellemblond spillede på Loppen var en intim siddekoncert som duo i forbindelse med udgivelsen af Solregn, men til oktober flankeres Munck Mortensen og de smukke, mellemblonde sange igen af sit fantastiske band bestående af Jakob Falgren på bas, Simon Toldam på keys og Jakob Høyer på trommer. 

TILFØJ TIL KALENDER
Torsdag 06. okt 2022
Add to Calendar