TIRSDAG 03. MAJ 2022 - KL 20.30
ENTRÉ: 140KR

OBS. KONCERTEN ER AFLYST!

METZ(CA)

PSYCHIC GRAVEYARD(US)

OBS. Koncerten er desværre aflyst. Refundering sker via Tikkio.

smash!bang!pow & Musik Loppen præsenterer: METZ

Der er bands vi elsker her på Loppen, og så er der bands vi virkelig elsker - bands som canadiske METZ. Den 3. maj vender den hæsblæsende power-trio tilbage til Loppen - og med ny plade i bagagen!

“Forandring er uundgåeligt, hvis du er heldig”, udtaler guitarist/vokalist Alex Edkins om Toronto-bandet METZ fjerde albumudgivelse Atlas Vending. Musikken kreeret af Edkins og hans kompagnoner Hayden Menzies (trommer) og Chris Slorach (bas) har altid været lidt svær at definere. Bandets tidlige optagelser indeholdte elementer fra krautrock og garagerock samt referencer til de tidlige 90'ers DIY-hardcorescene og Steve Albini-produktioner som The Jesus Lizard og Big Black. Men der har aldrig været et øjeblik, hvor METZ har lydt som en kopi af heltene fra deres ungdom. Om noget, har de altid formået at grave dybere ind til kernen.

METZ er elsket for deres fræsende guitarer, tordende trommer og brasende bas. Men med Atlas Vending skubber METZ ikke kun deres musik ud på nye territorier, men udforsker også nye emner som faderskab, social angst, afhængighed, isolation, medieinduceret paranoia og den rastløse trang til at efterlade det hele. 

Hvor de tidligere METZ-album trives med en nådesløshed, gik trioen med Atlas Vending ind med dét mål, at skabe en mere tålmodig og ærlig plade - noget, der inviterer til gentagne lytninger, snarere end et par hurtige, spændende øjeblikke. Resultatet er en plade, der lyder massiv, artikuleret og alvorlig. Pladen er co-produceret af Ben Greenberg (Uniform) og mixet af studietekniker Seth Manchester (Battles, Lightning Bolt) i Pawtucket, Rhode Island. Og ærligt talt er Atlas Vending noget af det mest dynamiske og overbevisende, METZ nogensinde har udgivet.

Der bliver smæk for skillingen, når et af Canadas mest hårdtarbejdende bands til maj 2022 ramler forbi Loppen, så husk ørerpropperne!

Support: Psychic Graveyard

Psychic Graveyard er et amerikansk noiseband bestående af Eric Paul, Paul Vieira, Charles Ovett og Nathan Joyner.

Det er alt, I behøver at vide på forhånd. Resten må høres live d. 3. maj på Loppen.

TILFØJ TIL KALENDER
Tirsdag 03. maj 2022
Add to Calendar