LØRDAG 23. APR 2022 - KL 21.00
ENTRÉ: 120KR

MILDLIFE(AU)

DJ SEBASTIAN SAXTON

Mildlife står bag noget af australiens allerstærkeste psykedeliske og jazzede fusionsmusik, som mikser jazz, psych, disco og uimodståelige grooves. Som bandet selv beskriver det, laver de musik, der lyder som hvis Quentin Tarantino instruerede en Star Trek film. Til foråret drager den eksperimenterende kvartet på Europa-tour, der tager dem forbi Loppen d. 23. april, hvor de sørger for en aften med virtuos space-jazz magi.​

Mildlife er en kvartet fra Melbourne, Australien, med en lyd, der kan være svær at sætte en mærkat på. Forestil dig noget i stil med, hvad din far måske drømte om, hvordan fremtidens musik skulle lyde i 1974. Med en slags technicolor-krautrock på syre og en behersket indførelse af live instrumentering og samples, skubber bandet ganske enkelt til de musikalske grænser.

Bandet blev dannet af James Donald, Adam Halliwell, Kevin McDowell, Tomas Shanahan i 2013, og medlemmerne er bestemt ikke fremmede på den musikalske Melbourne-scene. De fire gamle venner har trukket publikum gennem en episk rejse på intime spillesteder og festivaler de seneste 8 år, og her har gruppen udviklet et stramt liveshow understøttet af vilde improvisationer, som har ladet fans klø efter deres første fuldlængde studiealbum Phase, der endelig udkom i 2018. 

"Consisting of just six tracks that span a masterful 40 minutes, Automatic is an atmospheric mix of groove-driven psychedelic progressive jazz that shifts between moods as effortlessly as it does instruments." - Rolling Stone Australia

Senest fulgte Mildlife op med den anmelderroste to'er Automatic i 2020. Den 6-numre lange LP fanger bandets ånd og er den interplanetariske vej mellem jazz, funk og disco med den perfekte sammensmeltning af kosmisk electronic og akustisk instrumentering.

Der hersker ikke nogen tvivl om, at Mildlife kommer til at levere en storslået koncert på Loppen d. 23. april, hvor vi ser frem til at opleve deres virtuose space-jazz magi!

TILFØJ TIL KALENDER
Lørdag 23. apr 2022
Add to Calendar