LØRDAG 18. MAR 2023 - KL 21.00
UDSOLGT

MINDS OF 99

EKSTRAKONCERT

Siden deres selvbetitlede debutalbum fra 2014 har The Minds Of 99 repræsenteret noget helt særligt på den danske musikscene, hvor dansksproget new wave rock bestemt ikke har været allemandseje. The Minds of 99 er blevet et symbol på fællesskab i Danmark – og til marts fejrer de fællesskabet for de hurtige hænder til to intime klubshows på Loppen!

The Minds of 99 kræver ikke den store introduktion herhjemme i Danmark. Bandet startede deres rejse i 2012, vandt Karrierekanonen i 2013, udgav deres selvbetitlede debutplade i 2014, og siden hen er femkløveret bestående af de københavnske barndomsvenner blevet Danmarks mest populære band.

Bandets debut- og andet album gik platin, mens deres tredje album Solkongen gik dobbelt platin. I 2021 blev The Minds of 99 hyldet i verdenspressen, da de den 12. september 2021 optrådte for et udsolgt nationalstadion i Parken. Koncerten var den første stadionkoncert i Europa efter lockdown, og blev beskrevet som genåbningen af Danmark. Gaffa kaldte showet for en historisk koncert og kvitterede oplevelsen med fem stjerner:

»Lad mig slå det fast med det samme; det var en vild og euforisk aften, hvor gensynsglæden med Danmarks pt. bedste rockband, The Minds of 99 og livemusikken i almindelighed var gengældt band og publikum imellem«  - Gaffa (5/6)

I januar 2022 udsendte The Minds of 99 deres fjerde studiealbum Infinity Action, som kort efter udgivelsen blev certificeret platin, og albummet blev desuden kvitteret med seks stjerner af flere anmeldere.

»'Infinity Action' er lyden af et band på toppen af dets karriere, der stadig formår at flekse musklerne, slå sig i tøjret og føje nye nuancer til udtrykket« - Michael Charles Gaunt (Berlingske)

I forbindelse med udgivelsen af Infinity Action tog bandet på arenatour rundt i landet i foråret 2022, hvor de satte en massiv rekord med 79.000 solgte billetter og dermed Danmarkshistoriens største indendørsturné nogensinde. Otte ud af ni koncerter var udsolgt, inklusiv to Royal Arena shows i træk.

I september 2022 spillede bandet for første gang deres egen koncert i Norge på den udsolgte Blå i Oslo, og i Sverige på Nalen i Stockholm. "Vi skal bringe energi og spille vores hurtigste sange på de små svedige klubber, som vi savner at spille på. Man behøver ikke kende os, eller ha’ hørt os før eller være god til dansk. Det er bare energi, man kommer til at kunne mærke" - udtalte forsanger Niels Brandt før koncerterne.

Til marts tager The Minds of 99 igen på klubtour på seks forskellige skandinaviske spillesteder, og ender touren på Loppen d. 17. og 18. marts.

TILFØJ TIL KALENDER
Lørdag 18. mar 2023
Add to Calendar