ONSDAG 31. AUG 2022 - KL 20.30
KØB
FORSALG: 120KR

FÅ BILLETTER!

MOSCOW DEATH BRIGADE(RU)

OBS! Koncerten rykkes til d. 31. august 2022 grundet COVID-19. Alle købte billetter vil fortsat være gældende til den nye dato, og billetkøbere vil modtage direkte besked fra Tikkio.

Punken er ikke død. Den er bare rykket til Rusland, iklædt sig skimasker og blandet techno, rap og politisk ladet punk sammen til hardcore ”circlepit-hiphop” under navnet Moscow Death Brigade. Til august næste år indtager den aktivistiske enhed Loppen til en vaskeægte sensommerfest!

Moscow Death Brigade startede i 2007 op som et DIY-kollektiv med rødder i russiske progressive sociale bevægelser og graffiti underjordiske scene. Flere og flere har siden da fået øjnene og ørene op for deres unikke og aggressive blanding af elektronisk musik, hardcore punk og rap – spækket med graffiti og gadekultur, der krydres med et budskaber mod krig, racisme og andre former for social forskelsbehandling.

I de seneste to år har den russiske dødsbrigade gennem en lang række europæiske koncerter indsamlet penge til velgørende organisationer som russiske Sisters og Women in Exiles fra Tyskland. Gruppens popularitet har været stødt voksende og resulteret i udsolgte shows i bl.a. Berlin, Rom, Paris og London. Nu er Moscow Death Brigade klar med deres tredje album Bad Accent Anthems, der udkommer d. 10. april og sender den hardcore hiphop-trio ud på en omfattende Europaturné med en lang række festivaloptrædener på bl.a. årets Roskilde Festival.

I december fik vi den første smagsprøve på det nye album med singlen ”Shy Kidz” – halvandet minuts hardcore electrorap i et hårdtslående og højspændt tempo med alle tre medlemmer iklædt krokodillemasker – hvad ellers?!

Glæd dig til tredje kapitel i Moscow Death Brigades vanvittige blanding af hardcore punk-beats, rap, tunge elektroniske elementer og heavy metal-guitarer, når Bad Accent Anthems rammer butikkerne og gå ikke glip af koncerten på Loppen d. 31. august 2022.

TILFØJ TIL KALENDER
Onsdag 31. aug 2022
Add to Calendar