FREDAG 27. SEP 2019 - KL 21.00
ENTRÉ: 80KR

MXRPHY

'HAFNIA' UROPFØRELSE

Med sin klassiske raplevering og overlegne ordforråd over alt fra 808 beats, til popsange med et touch, formår den københavnske ordsmed Mxrphy at tryllebinde sine lyttere. Substanser i blodet kombineres med skarpe beretninger fra tungen, når den energiske dansk-irer slår sig løs på scenen, og efterlader et indtryk på sine lyttere. 

D. 21. juni udkom rapperen med sit debutprojekt Hafnia. Albummet blev bl.a. modtaget med 4 stjerner hos Gaffa, og d. 27. september kan du komme med til en unik oplevelse på Loppen, med netop Hafnia som aftenens omdrejningspunkt. Gaffa var tidligt ude med en anmeldelse af albummet og kalder det: 

"et detaljerigt lydunivers og en dejlig alternativ rapper på scenen uden slinger i sit tempo." - Gaffa (4/6)

Denne fredag på Christiania, uropfører Mxrphy nemlig albummet fra start til slut, med et ikke mindre end 10 mand stort liveband i ryggen. Det bliver en enestående aften, man ikke ønsker at gå glip af, hvor publikum får lov at opleve singlerne “Godt Kørende”, “Mauritia” og publikumsfavoritten “Smuk”, ligesom de inviteres ind i albummets øvrige univers. Overraskelser garanteret.

TILFØJ TIL KALENDER
Fredag 27. sep 2019
Add to Calendar