TIRSDAG 17. SEP 2019 - KL 20.30
ENTRÉ: 120KR

THE MYSTERY LIGHTS(US)

DYGL(JP)

BEAT MERMAIDS(DK)

Selvom The Mystery Lights kan lyde som midttressernes Texas, er de det hotteste rock'n'roll fra det 21. århundredes Brooklyn. De kombinerer kæmpe spilleglæde med velskrevne melodier og blander psych, garage med fuldblods-rock'n'roll, og den 17. september kan du selv opleve, hvorfor magasiner som NME udråber The Mystery Lights til at være ét af tidens bedste garagerockbands.

"...a blistering rocker packed with knife-edge guitars" og "The Mystery Lights are as good as it gets, one of New York's finest garage rock bands at the moment.", er bare et lille uddrag af de flotte ord, som magasinerne Rolling Stone og NME kaster efter bandet The Mystery Lights. Efter kun få gennemlytninger af sange som 'Follow Me Home' og 'Melt', forstår man tydeligt hvorfor. Bandet leverer en perfekt udført tresser-garage-psych-rock a la MC5, The Kinks, Dead Moon og The Fall, som man kun kan lade sig rive med af.

Det er da også The Mystery Lights rå og livlige liveshows, der fik agenterne på Wick Records opmærksomhed tilbage i 2014. Til trods for at Wick Records hovedsageligt udgav soul artister, passede The Mystery Lights energi og forståelse for deres musikalske historie perfekt ind på pladeselskabet, og de blev signet på stedet.

Deres selvbetitlede debutalbum kom på gaden i 2016 og indeholder blandt andet det meget iørefaldende 'Too Many Girls' og det groovy psych-blues nummer 'Too Tough To Bear'. Albummet er optaget på 8-sporsoptager på det legendariske soulselskab Daptones Records, der ligeledes huser navne som Sharon Jones & The Dap-Kings og Charles Bradley.

I maj i år får vi så endelig opfølgeren til debuten med albummet ’Too Much Tension’. På den nye plade mixer bandet intimiderende og insisterende synthlyde a la grupper som The Normal og Suicide, med energien fra punkens guldalder og poppen fra The Kinks med den skarpe udførelse fra Television, og derved tager The Mystery Lights deres idiosynkratiske rock og rul til nye, svimlende højder. Og vi elsker det!

Support: DYGL (JP)

Den unge rockkvartet blev dannet i Tokyo i 2012 efter at have hængt ud i rockklubben 'The Circle', som fungerer som et centralt mødested for byens alternative rockscene. Efter at have spillet nogle få udenlandske jobs og stiftet bekendtskab med ligesindede rockhoveder, indså de fire medlemmer af DYGL (udtales 'Dayglo') hurtigt, at det der startede som en hjembystradition var skabt til en mere vidstrækt og tværkontinental rockbølge.

DYGL har netop udgivet deres andet album Songs of Innocence and of Experience, der høster flot omtale hos diverse velsete musikkritikere. The Mystery Lights har udtrykt deres kærlighed til de japanske indie-garagerockere og der er ingen tvivl om, at de også finder plads i dit rockhjerte, når aftenen er omme. 

Så kom og rock med d. 17. september på Loppen!

TILFØJ TIL KALENDER
Tirsdag 17. sep 2019
Add to Calendar