LØRDAG 08. DEC 2018 - KL 21.00
ENTRÉ: 135KR

NIKOLINE

KCL

Tidligere på året skabte den fandenivoldske rapper NIKOLINE røre i andedammen med videoen "Flertallet er dumme", hvor folketingspolitikere blev sat på skydeskiver og pløkket med automatvåben. Nu er hun klar med sin nye video ”Sut Min Klit”. Videoen er en kæmpe fuck-finger til sexisme, og NIKOLINE har i videoen allieret sig med en række kendte danskere bl.a. Peter Aalbæk og Ditte & Louise.

I ”Sut Min Klit” er NIKOLINE flankeret af twerkende drengedansere, Peter Aalbæk ligger på alle fire for hende i en ironisk sketch over Zentropa-skandalen, og Oliver Bjerrehuus har “LUDER” malet henover kroppen i et opgør med luderstigmatiseringen af kvinder. Ditte & Louise sætter drengerøve som Suspekt, LOC og Jokeren på plads med en “bollede ham i går T-shirt”, og topløse arabiske kvinder afbrænder ISIS flag i protest mod undertrykkelse.

Videoen er produceret og instrueret af NIKOLINE, filmet af Mathias Tegtmeier og klippet af Nils Aasholm. Musikken fra ”Sut Min Klit” er også soundtrack til Ditte & Louises aktuelle biograffilm.

Nikoline debuterede i marts 2017 med det oprørske nummer “Tæsk til alle” i Vice. Efterfølgeren "Flertallet er dumme" har fået over 500.000 views på tværs af platforme, mange tusinder delinger, en politianmeldelse, forargede Folketingsmedlemmer og heftig debat om demokrati og ytringsfrihed i aviser og kommentarspor overalt på nettet. Nikolines videoer og musik rusker op i samfundsdebatten og er ikke bange for at råbe “Kejseren har ikke noget tøj på” i ransagelsen af det danske demokrati. Som debattør har Nikoline markeret sig i bl.a. Radio24syv, DR P1, Politiken, Berlingske og Altinget. NIKOLINE har lige åbnet Himmelstorm Festival og er aktuelt med sin debut EP ”Svesken På Disken”.

TILFØJ TIL KALENDER
Lørdag 08. dec 2018
Add to Calendar