LØRDAG 02. MAR 2019 - KL 21.00
ENTRÉ: 195KR

NOCTURNEFEST 2019

SATURNUS(DK)

SOLSTICE(UK)

FEATHERS & DOOM(NO)

For andet år i træk vender NOCTURNEFEST tilbage til Musik Loppen!

NOCTURNEFEST 2019 præsenterer et mix af danske og udenlandske acts inden for genrerne doom/death, doom/goth, funeral doom, epic doom - og med et par overraskelser i mellem.

Saturnus
Danske Saturnus er et band, der ikke har brug for så meget introduktion, da de er bredt kendt af doom metal fans, især her hjemme i Danmark, men også på den internationale doom metal-scene, hvor de har turneret i mange lande og har udgivet episke, klassiske albums, som "Paradise Belongs To You", "Martyre", "Veronika Decides To Die" og "Saturn In Ascension" - og de har et nyt album på vej, der udgives senere i år.

Solstice
Solstice er et af Storbritanniens klassiske, episke doom metal bands. De blev dannet i 1990 og har udgivet vartegn som "Lamentations" (1994) og "New Dark Age" (1998), indtil de brød med hinanden i 2002 - for igen at blive gendannet i 2007. Det storslåede mesterværk "White Horse Hill" udkom i 2018, og viste verden at SOLSTICE stadig er et af planetens bedste doom metal bands.

Feathers & Doom
Vi er også stolte af at præsentere Feathers & Doom - et helt nyt dødsmetalband fra Bergen, Norge, men med medlemmer fra det velkendte, norske doomband Syrach. Deres debutalbum udkommer senere i år, og vi kan forsikre jer om, at deres rå, melodiske og atmosfæriske doom/death ikke vil skuffe. Du vil oven i købet være én af ​​de første til at opleve dem live til Nocturnefest 2019!

TILFØJ TIL KALENDER
Lørdag 02. mar 2019
Add to Calendar