FREDAG 30. AUG 2019 - KL 22.00
ENTRÉ: 75KR

OUTTA ENDZ PRESENTS:

DOUBLE O(UK)

THEORY(UK)

ODD HARMONICS(DK)

AUDIOFIELDS(US)

SPHERICAL ABBERATION(DE)

Vi er stolte af at være med til at præsentere femte omgang Jungle og Drum & Bass af den bedste skuffe. Denne gang har Outta Endz inviteret ingen andre end DOUBLE O og THEORY fra Rupture-bevægelsen på besøg til deres første koncert på dansk jord.

Rupture-bevægelsen begyndte som et forsøg på at fremvise Jungle og breakbeat-siden af Drum & Bass spektrummet. Kendt for at skubbe de eksperimentelle, ny-skabende produktioner langs med de klassiske Amen-breaks, er kilden til Ruptures lyd at have rødderne plantet dybt i undergrunden. Etableret som en klubaften af Double O & Mantra i 2006 blev Rupture hurtigt en af ​​de mest respekterede fester i den britiske D&B scene.

Siden de startede på Corsica Studios for over 10 år siden har de tiltrukket gæster fra Canada, USA og hele Europa for blot at opleve den legendariske Rupture-effekt. Festens store success og Jungle-kulturens gør-det-selv ethos inspirerede Double O og Mantra til at starte et pladeselskab i 2012, hvilket tillod Rupture yderligere at støtte, dyrke og udgive musik, hvis stil de allerede kultiverede til deres fester: aggressive breaks, tung bas og en unægteligt futuristisk atmosfære.

Oplev Ruptures sværvægtere i aktion sammen med Outta Endz favoritterne ODD HARMONICS, AUDIOFIELDS og kejserinden af visuel magi, SPHERICAL ABERRATION på Loppen, Christiania, d. 30. august, fra kl. 22-04, for kun 75 kr.

_______________________

Line-up:

DOUBLE O (Rupture / Ako Beatz / aka 007) [UK]

Ud over at være medstifter af Rupture har Double O været en fundamental del af Jungle-kulturen siden 1992, da han først blev udgivet under navnet 007 på labels som det legendariske Formations Records. Sammen med Mantra etablerede han i 2006 Rupture med det formål at give opmærksomhed til de underrepræsenterede lyde i kulturen og udviklede festen til en af ​​de mest respekterede foretagender i Drum & Bass musikken. Double O er kendt for sine tunge DJ-sæt og hårdtslående beats på Rupture, Ako Beatz, Repertoire og meget mere.

THEORY (Rupture / Function / Skeleton) [UK]

Theory er en ægte Junglist og producer af UK D&B, Jungle, Dub og eksperimentelle lydflader siden 1992. Han har været en trofast tilhænger af Rupture-lyden siden hans riddims slog igennem i 2006 på labels som 13 Music og Digital's Function Records. Theory har været et kernemedlem af Rupture siden deres første udgivelse med den ikoniske 'Rebel Alliance'. Han har lige let ved at smide tunge rollers som uregerligt Amen-kaos.

ODD HARMONICS (Broken Audio/Alphacut) [DK]

Fra mørke fabrikshaller i Tyskland til farverige dansegulve i Colombia har Odd Harmonics været en lokal kurator af bas-musikkens mange afskygninger i mange år nu. Derudover har han været en uvurderlig del af Outta Endz-familien fra starten. Han udviser altid alsidighed af højeste kvalitet i både hans DJ-sæt og hjemmebryggede produktioner. Efter et fantastisk sæt til Bas Under Buen er han varmet op til at levere et nærende udvalg af Jungletrommer og bas af den tungeste kaliber.

AUDIOFIELDS (Outta Endz) [USA]

Som grundlæggeren af Outta Endz er Audiofields Jungle-entusiast med fundament i den dybe Dub-undergrund. Med en speciel forkærlighed for breakbeats i alle taktarter og kropsrystende bas er han klar til for alvor at sætte Loppens lydsystem på prøve. Audiofields er bosiddende i New York hvor han spiller jævnligt på Bassdrive og DNB NYC Radio mens han lægger planer for fremtidens Outta Endz fester.

SPHERICAL ABBERATION [DE]

Outta Endz er ikke fuldendt uden en visuel balance til musikken. Derfor er vi dybt taknemmelige for at have denne magiske VJ tilbage i København.

Ioana Bilea (Spherical Abberation) er en miljøforsker / kunstner fra Brasov, Rumænien. Hun er bosat i Berlin hvor hun skaber audiovisuelle kunstværker med fundament i naturens egne fortryllende mønstre og former. Hun er ofte del af musik- og kulturarrangementer samt skaber af kreative rum, musik- og video-installationer. Hendes utrolige shamaniske projektioner var senest i fuld effekt på Roskilde Festivals Countdown scene.

TILFØJ TIL KALENDER
Fredag 30. aug 2019
Add to Calendar