LØRDAG 26. JAN 2019 - KL 21.00
ENTRÉ: 100KR

PART TIME RECORDS PRESENTS:

VISITOR KANE

MØNSTERRAPPORTEN

TEARS

LØD

Det danske pladeselskab, Part Time Records, fejrer nye og gamle bekendtskaber med en storslået koncertaften på Loppen i januar måned. Aftenen byder på fire koncerter fra øverste hylde samt intermezzoer af byens bedste dj's - alt sammen til blot 100 kr.

Lød tager elementer fra tysk guldalder-kraut og canadisk klingende post-punk og sætter det sammen med dansksproget lyrik. Undertoner beskriver på fineste vis bandets kunnen;

"Lød tilfører scenen af bands, der er inspirerede af post-punken, noget nyt ved at give totalt los med krautrockens insisterende energi. Post-punkens ringende melankoli og dens til tider påtagede indadvendthed, bliver i min optik ofte fortærsket i sit udtryk. Derimod finder jeg det dejligt legende, at Lød tager den stramme opbygning fra post-punken, for derefter at tilføre den krautrockens udknaldede rytmer. Det er ikke lige så syret som Can, men det er heller ikke lige så dystert som Joy Division. Denne mellemting klæder Lød ganske glimrende."

Bag navnet Visitor Kane gemmer sig Patrick Kociszewski. Patrick agerer til dagligt dels bassist og sanger i det københavnske rockband Less Win og dels producer for andre bands i sit studie på Refshaleøen. Som Visitor Kane gør han sig som crooner og multiinstrumentalist i et univers bygget op omkring trommemaskiner, stramme baslinjer og diset synth, hvor der bliver nikket til både Scott Walker, David Bowie og Human League. 

Mønsterrapporten er et dansksproget rockband, der har eksisteret i godt et halvt årti uden at gøre meget spektakel af sig. Som en sky grønlandshaj har de sivet rundt under isen, langsomt men rastløst, momentvist blottet rygfinnen og rovdyrsnaturen, for efterfølgende at sive videre, altid søgende og altid på rov. Et bånd, en 7", koncerter på biblioteker og en justering i besætningen har ført til det endegyldige møde med lyset, et debutalbum. 11 numre ud i overlegne rockkompositioner og poetisk forstemthed, med Kliché og Superchunk som nærmeste åndsfæller. Albummet hedder Samlet spilletid: ca. 33. min

Keyboardrockinginthefreeworld er overskriften på det Aarhus/København/Paris-baserede projekt, Tears, der har Jeppe Grønbæk som excentriker og nøglefigur. Udødelige popsange frit fra leveren. 

TILFØJ TIL KALENDER
Lørdag 26. jan 2019
Add to Calendar