LØRDAG 07. MAJ 2016 - KL 21.00
ENTRÉ: 90KR

PROMOE(SE)

PARTIET(SE)

ONE MORE THAN 12

PROMOE (FEAT. COSM.I.C OG AYLA SHATZ)

Hiphop-ikonet Promoe er verdensberømt, og i Danmark kender vi ham bedst fra skandinaviens mest succesfulde hiphop-act til dato; Looptroop Rockers. Vi kender ham naturligvis også for hans imponerende solokarriere, der har budt på hits som "Svennebanan" (Ugens Uundgåelige på P3) og These Walls Don't Lie. Promoe er netop nu pladeaktuel.

CosM.I.C er også kendt fra Looptroop Rockers, så fans af gruppen kan forvente masser af fede Promoe-sange og gamle Looptroop-klassikere! Ayla Shatz er et yderst hypet hiphop-navn fra Sverige - hendes hiphop-band "Femtastic" har vundet flere svenske grammys blandt andet for bedste live-act. Ayla er en forrygende sanger, og hun er også med på en sang på Partiets nye plade ('Korten På Bordet') - så både Promoe og Ayla ville lave gæsteoptrædener i løbet af Partiets show!

Dette er Promoe eneste show i Danmark i denne omgang.

 

PARTIET

Det sensationelle og højaktuelle svenske reggaeband, Partiet, drager i foråret 2016 på bandets første Danmarksturné. Det sker i forbindelse med udgivelsen af den nye plade, ”Upp til Dans”. 

Partiet er i øjeblikket Sveriges hotteste og mest omtalte reggaeband. Bandet har spillet overalt i broderlandet og anerkendes som et af Sveriges dygtigste og mest seværdige livebands. Partiet får meget fine anmeldelser for deres liveoptrædener og har blandt andet fået 5/5 stjerner på den prestigefyldte festival, Öland Roots, to år i træk. 

Den karismatiske forsanger, Fredrik Boltes, fører an i et sceneshow som er fyldt af overraskelser og energi.  I titlen som ”Partileder”, har Fredrik Boltes igen og igen markeret sig i den offentlige debat i Sverige – herunder har han været en stor kritiker af Sverige Demokraterne og højredrejningen i samfundet. 

Partiet er garanter for en eminent reggaefest med masser af sprudlende energi og velklingende og lyttervenligt materiale.

 

ONE MORE THAN 12

I One More Than 12 er der lagt vægt på velspillet, vellydende reggae leveret med dynamisk energi! Efter et utal af koncerter foran et altid dansende publikum har bandet etableret sig godt og grundigt i den danske undergrund. De har slået deres navn fast som det unge håb på den danske reggae-scene, bevist gennem deres gentagende supportkoncerter for blandt andre Von Dü og Babylove & the Van Dangos. Deres potentiale blev ligeledes belønnet da de blev udvalgt til World Music Denmarks showcase-festival i 2011.

One More Than 12's første udgivelse var en 7" vinyl hos pladeselskabet Kontrafon sammen med ingen ringere end Klumben, Raske Penge og Topgunn (også deres første udgivelse). Derudover har bandet udgivet EP'en Jackpot, inden debutalbumet Dust & Sand udkom i slutningen af 2014. Dust and Sand fik 4 store stjerner i Gaffa, der beskrev pladen som ”håndspillet og hjertefølt hele vejen til Etiopien og tilbage”. De blev sammenlignet med Fat Freddy's Drop og udråbt som et band på vej i den helt rigtige retning, som man bestemt bør holde øje med.

Med deres karakteristiske lydunivers og energiske sceneoptræden bekræfter One More Than 12 virkelig deres berettigelse på den danske reggaescene, og viser at den håndspillede, danske reggae går en lys fremtid i møde.

 

TILFØJ TIL KALENDER
Lørdag 07. maj 2016
Add to Calendar