LØRDAG 26. OKT 2019 - KL 21.00
UDSOLGT

POND(AU)

A KIND OF MAN(DK)

Det australske psych-band Pond består af både nuværende og tidligere medlemmer af Tame Impala. Kevin Parker har endda produceret bandets seneste fem album, og i starten af juni indtager de årets NorthSide Festival, som bliver deres første danske festivalkoncert. Men københavnerne skal ikke snydes, så sæt et stort, fedt kryds i kalenderen d. 26. oktober, hvor den australske psych-kvintet rammer Loppen.

POND har længe været kendt på den australske musikscene. Bandet blev dannet af Nick Allbrook, Jay Watson og Joe Ryan i 2008 og udsprang af den store Perth-scene, som også gav os bands som bl.a. Tame Impala. En scene som måske mest har været kendt for dens psykedeliske rock såvel som dens psykedeliske tåge af hallucinogenindtagelse. Men tro ikke at POND er faldet lige ned i kliché-gryden, for bandet er meget mere end dét. Selvom Allbrook er medstifter af scenen, som han selv kalder for "strobe light-strapped-to-your-forhead-chain-me-to-a-bed psychedelia", fortæller han, at det er inspirationskilder som Michael Jackson, Beastie Boys og Led Zeppelin, der har influeret bandets musik.

Bandet startede ud som en kollektiv og genreudforskende trio og deres rytmesektion var altid temmelig ad hoc. Kevin Parker var deres trommeslager for en stund, mens han lancerede sit eget projekt, Tame Impala, men har siden 2012 siddet bag knapperne på PONDs albums inklusiv ”The Weather” fra 2017 og det seneste album, ”Tasmania”, som blev udgivet tidligere i år. Et album som Pitchfork giver en score på 7,5 og kalder for bandets “most melodically realized of their career".

I starten af juni folder det australske band deres psykedelisk disco-elektro-glam-rock ud på NorthSide, men heldigvis kan vi præsentere bandet i København, når de besøger os på Loppen til oktober.

Support:
Københavnske A Kind of Man er Bjørn Rosenquists soloprojekt. Han udgav sin første single og video 'Teddy Love' tidligere i år. 

Sangen er et solidt skud melodisk indie-rock og lyder som "blidt fugtede bomuldstrusser på en kvinde, der ligger halvsovende i solen, blandt sivene i sandet på Amager Strand".

A Kind of Man har tidligere været Karrierekanonens 'Ugens Kanon' med airplay på P3 og P6, og har medvirket på soundtracket til den Bodil-vindende Kaspar Astrup Schröder's DR-dokumentar 'Don't Give a Fox'.

Bjørn optræder live med sit 5-mand store band, A Kind of Band, og han udgiver sin debut-EP til efteråret.

TILFØJ TIL KALENDER
Lørdag 26. okt 2019
Add to Calendar