ONSDAG 26. NOV 2014 - KL 20.30
ENTRÉ: 170KR

R.A. THE RUGGED MAN (US)

Feat. Eamon, Locksmith & A.F.R.O

R.A. The Rugged Man har tidligere været kendt som verdens mest ukendte rapper. Spørgsmålet er så om han, i hvert fald i Danmark, er helt så ukendt den dag i dag.

Han startede sin rapkarriere som 12 årig og fik som 18årig kontrakt med Jive Records efter tilbud fra ikke mindre end otte andre pladeselskaber. Albummet kom desværre aldrig, og det lykkedes R.A. The Rugged Man at få kontrakt med to andre major labels, men hans personlighed kom altid i vejen... Bl.a. blev han sagsøgt af Jive for sin opførsel, og andre selskaber blacklistede ham, så deres artister ikke kunne arbejde sammen med ham.

Hyldet af alle fra Method Man til Notorious B.I.G. som den måske bedste rapper nogensinde og især kendt for sin rimstruktur og avancerede flow. 

Det første album kom i 2004 efter 10 års ventetid, og i 2013 udkom hans andet album ”Legends Never Die”, hvor kassettebåndsversionen bl.a. indeholdt en produktion fra danske DJ Noize. Udover musikken har han også ageret som journalist og film- og bokseekspert på TV.

Live er han kendt for at fyre den af og at være en smule skør, men som Rapspot skrev om hans koncert til Vanguard i sommers: ”Er der en rapper der kan sparke gang i en fest, så er det R.A. The Rugged Man”. Showet er måske kaotisk, men til gengæld er han betragtet som en af de absolut dygtigste liverappere nogensinde. Som GAFFA skriver:

”Hans drævende, smålæspende, dog velartikulerede flow er intet mindre end unikt, og den minutiøse præcision, hvormed han mimrende som en anden alzheimerpatient leverer sine rim, er beundringsværdig”

Et must-see for enhver rapfan!

TILFØJ TIL KALENDER
Onsdag 26. nov 2014
Add to Calendar