FREDAG 07. APR 2023 - KL 21.00
ENTRÉ: 125KR

ALBUM RELEASE SHOW

RASMUS MATTHIESEN(& BAND)

Oplev en af landets fineste fortællere indenfor folk-rock, når Rasmus Matthiesen fejrer udgivelsen af sit tredje album, Ansøgeren, live på Loppen med fuldt band fredag d. 7. april!

Rasmus Matthiesen udgav i 2017 det folkede debutalbum Alt Godt, som handlede om flytningen fra land til by og overgangen til voksenlivet. GFRock gav det fem stjerner og udnævnte det til et af årets bedste album, mens sangene "Frie Valg" og "Østjylland" begge blev hits på P4.

"... en af de næste store samlende fortællere på den danske folk/rock/sangskriver scene" - Mads Kornum, Side 33

Allerede i 2018 udkom albumopfølgeren Nye Idealer, som også blev vel modtaget af anmelderne og samtidigt tegnede et mørkere og mere alsidigt billede af Matthiesens lyd. Efter udgivelsen gav Matthiesen og band velbesøgte koncerter på Hotel Cecil i København og Atlas i Aarhus, mens han sideløbende spillede i nogle af landets største sale som support for Thomas Dybdahl og Peter Sommer. 

Fredag d. 3. marts udgiver Matthiesen sit tredje album, Ansøgeren. Ti sange, der kredser om kærligheden, friheden, årstiderne og historien. Sange, som tegner et billede af, hvem og hvad den danske folk-rocksanger er rundet af som menneske og sangskriver, og som samtidig fletter hans søgen efter mening og identitet ind og ud mellem vores fælles historie og den særlige tid, vi befinder os i. På Ansøgeren stiller Matthiesen spørgsmålene, men lader svarene stå åben for fortolkning. Og efter en svær periode med sygdom tæt inde på livet, afspejler albummet et vendepunkt i sangskriverens perspektiv på tilværelsen.

Allerede i november udkom singlen "Sange om Frihed" som en hyldest til alle Matthiesens store helte som Bob Dylan, Skaløe og Ejersbo til modstandsdigteren, Morten Nielsen. Nu er den danske rockpoet klar med singlerne "Skolelærerens Søn" og "Politikernes Skyld", som begge lover ufatteligt for det kommende album, som Matthiesen og band opfører live på Loppen d. 7. april!

TILFØJ TIL KALENDER
Fredag 07. apr 2023
Add to Calendar