TORSDAG 24. OKT 2019 - KL 20.30
ENTRÉ: 120KR

REBECCA LOU(DK)

BIG MESS(DK)

FIRS(DK)

Den 24. oktober kommer til at stå i punkrockens tegn, når den punkede skrålhals Rebecca Lou blæser uslebne rockhits ud på Loppen.

Tilbage i skoletiden fik Rebecca Lou at vide, at hun lavede for meget larm. Og til kor fik hun at vide, at hun sang for højt. Så det stod ligesom skrevet i sol og stjerner, at Rebecca Lou skulle starte et rockband. Det har hun dyrket i godt over et årti nu, og hendes vokal undlader aldrig at imponere (eller at lave larm). Rebecca Lou stod tidligere i front for hard rock bandet Stella Blackrose. Hun har siden startet et nyt band op i eget navn. Sammen med sit band skriver hun rå, uslebne, punkede rockhits med omkvæd, der sætter sig fast.

Hendes vokal er et definerende varemærke for lyden. Hun stønner, trygler, hvæser og kradser. I 2018 udgav Rebecca Lou ep’en Skeletons, hvor sange som B**ch U Look Good & P6 hittet I Wanna Be Your Everything for alvor banede vejen for bandet både herhjemme og i Tyskland.

Den 30. August er Rebecca Lou og hendes band klar til at sende deres debutalbum Bleed på gaden. Singleforløberen Not 4 U, som udkom i februar, strøg i direkte rotation på P6 Beat, og bandet er sidenhen annonceret til Roskilde Festival. Den 24. oktober står Rebecca Lou og band klar til at fyre den af på Loppens scene.

Big Mess
Københavnske Big Mess består af Tobias, Michael, Christian og Mooseman. I slutningen af september udgiver det punkbandet deres tredje album, Blood Punk - og det er på mange måder et album, der adskiller sig betragteligt fra de to tidligere udgivelser, You Know I Care (2016) og Try To Enjoy It (2017). På mange af de nye sange er det tydeligt, at der skæves til mere melodiske punkikoner som Misfits, The Ramones og Cock Sparrer, der, med bandets egne ord, “ikke er bange for at man synger med, samtidig med at de sparker fucking meget røv.”

Firs
Med dansksproget punkpoesi og 180 i timen vælter det nye københavnske krautrock band, Firs, ud af dine højttalere. I centrum af oplevelsen står det eksperimenterende lyriske univers, som bevæger sig imellem mentalt udvidende temaer om rummet, tiden og ængsteligheden, der rammer os alle.

TILFØJ TIL KALENDER
Torsdag 24. okt 2019
Add to Calendar