LØRDAG 26. NOV 2022 - KL 21.00
ENTRÉ: 140KR

ALBUM RELEASE SHOW

RED LAMA

DJ-SETS FROM ASKE SKAT & THE HIP DIMENSION

Til november vender det konstant fornyende psychrock-band Red Lama tilbage med sit tredje album, Memory Terrain, og inviterer i den anledning til releasekoncert på Loppen lørdag d. 26. november.

Red Lama blev dannet af fem ungdomsvenner fra Svendborg efter at have overværet den legendariske Spids Nøgenhat-koncert på Roskilde i 2011. Siden da har sekstetten forædlet deres særegne bud på psychrock - en musik til den indre rejse, båret af melodi, groove og lydlandskaber udi eksplosive crescendoer.

Red Lama pladedebuterede med Dreams are Free (2016), dernæst kom opfølgeren Motions (2018) og senest EP’en Dogma (2019) - udgivelser, der i kombination med bandets eminente liveformat har placeret bandet som et af de mest væsentlige nyere danske rockbands.

Til november udgiver bandet sit tredje album, Memory Terrain, der dokumenterer et band, der er vokset og modnet, såvel personligt som musikalsk. Sangskrivningen har som altid hos RED LAMA været en kollektiv proces, men på det nye materiale fokuserer orkestret på sangenes vigtigste elementer med en større dynamik og et kraftigere udtryk til følge, uden at give køb på musikkens mange lag.

Albummet blev indspillet live over fem dage i københavnske Black Tornado sammen med producer Nikolaj Nielsen (Mew, Sort Sol m.fl.), hvis præcise registrering af bandet får de nye sange til stå helt skarpe og levende. Udover bandets basis i såvel 60’er rock, psych og post-rock inkorporeres nu også i højere grad træk fra kraut og elektronisk musik med et mere dronende og maskinelt, men stadigt stor-swingende og varmt, analogt udtryk til følge.

Vi har allerede fået givet en forsmag med singlerne "Gentleman" og "Justified", der begge lover godt for det endelige udspil, og det bliver uden tvivl også en udsøgt fornøjelse, når Red Lama vender tilbage til Loppen til releasekoncert d. 26. november!

TILFØJ TIL KALENDER
Lørdag 26. nov 2022
Add to Calendar