ONSDAG 02. FEB 2022 - KL 20.30
KØB
FORSALG: 180KR

THE RESIDENTS(US)

Oprindeligt var The Residents tour allerede planlagt til begyndelsen af ​​2021. Loppen var reserveret, alt var planlagt - og så kom pandemien. Måske ikke rigtigt en overraskelse for The Residents, der har båret pestmasker fra det 17. århundrede siden deres "In Between Dreams" tour i 2017 - som om de næsten havde forudset pandemien. Lad os håbe, at de også har forudset genåbningen, for The Residents indtager Loppen den 2. februar 2022!

2022 er året, hvor det amerikanske kultband med de store tegneseriøjne, The Residents, kan fejre 50 års jubilæum, og som altid lader bandet temaet for deres show være en hemmelighed. Men her er, hvad en talsmand for bandet har fortalt os om den nye tour:

"Med sange fra gruppens klassiske periode samt deres seneste album, er The Residents glade for at kunne annoncere DOG STAB! Tour, der fejrer deres usandsynlige halvtredsårige eksistens. Touren fokuserer på bandets ikoniske DUCK STAB! album fra 1978, og koncerten vil også inkludere numre fra det nyeste album ’Metal, Meat & Bone’, der blev udgivet i sommeren 2020.

Og netop bandets nyeste album, Metal, Meat & Bone, er endnu et højdepunkt i bandets karriere. Ligesom tidligere kaster The Residents deres kærlighed på covernumre og materiale inspireret af tidligere kunstnere, og denne gang er det Louisiana-bluessangeren Alvin Snow, bedre kendt som Dyin’ Dog, som modtager en hyldest. Dyin' Dog indspillede i 1975 en masse demoer sammen med multiinstrumentalist Roland Sheehan, og demoerne kommer nu under kærlig behandling på "Metal, Meat & Bone", som samtidigt indeholder seks nye sange inspireret af Snow.

Der bliver altså både plads til lidt gammelt, lidt nyt og en masse overraskelser, når avangardegruppen, The Residents, kaster deres kunsteriske og musikalske talenter ud over Loppens scene til februar!

 

TILFØJ TIL KALENDER
Onsdag 02. feb 2022
Add to Calendar