FREDAG 26. OKT 2018 - KL 21.00
ENTRÉ: 90KR

SCOTT MATTHEWS(UK)

SELECT CAPTAIN (SOLO)

Scott Matthews’ banebrydende debutalbum Passing Stranger fra 2007, høstede massive roser hos anmelderne i ind og udland, for sit miks af folk, rock, pop, blues og den unikke sanskrivning. Efter successen med debutpladen, rejste Scott Matthews verden rundt på udsolgte tours, med kunstnere som Robert Plant, The Foo Fighters, Tori Amos m.fl. Robert Plant, som siden begyndelse har været en stor inspiration, var sidenhen med på Matthews’ andet album.

Nu er Scott Matthews seks plader og ti år inde i karrieren, en erfaren live- og studiemusiker og ejer af sit eget pladeselskab i stadig rivende musikalsk udvikling. Matthews guitarspil er inspireret af kunstnere som Davy Graham, Nick Drake og Joni Mitchell m.fl., hvor hans sangskrivning trækker tydelige referencer tilbage til 90’er-fænomenet Jeff Buckley.

Select Captain (solo)
Danske Select Captain er synonym med sanger, sangskriver og guitarist Kristian Gaarskjær. Med et musikalsk afsæt i den amerikanske sangskrivertradition, tager Kaptajnen lytteren med på et roadtrip gennem et fængende og skrøbeligt musikalsk univers, domineret af solide melodier og et sfærisk, melankolsk lydbillede.
Kaptajnen er netop nu aktuel med sit 3. album "Off To Save The World" der blandt andet indeholder sangen "If I Should Go" der har fået hele 1.5 mio. streams på Spotify

Select Captain har de seneste år haft flere singler i rotation hos DR P4 og P5, udgivet en EP og tre albums, samt turneret flittigt både herhjemme og i det tyske, på egen hånd og med hele hans band. 

TILFØJ TIL KALENDER
Fredag 26. okt 2018
Add to Calendar