ONSDAG 07. SEP 2022 - KL 20.30
KØB
FORSALG: 135KR

SHILPA RAY(US)

A MESS

"Shilpa Ray is god and she’s angry" og med det seneste album, Portrait of a Lady, cementerer den soulfulde rocksangerinde ikke bare, at hun er tilbage, men at hun er tilbage i storform. Til efteråret kan Shilpa Ray endelig opleves igen på dansk jord, når hun vender tilbage til Loppen onsdag d. 7. september med A Mess som special guest! 

Shilpa Ray er som soloartist fortsat forbryderisk overset på den internationale rockscene. Hun startede sin karriere som frontkvinde i projektet, Shilpa Ray and Her Happy Hookers, der desværre gik i opløsning i 2011. Få år efter bandets opsplitning meldte ingen ringere end Nick Cave sig dog på banen, der foruden at tage Shilpa Ray med som support på tour for Nick Cave and the Bad Seeds også har sunget duet med hende samt udgivet hendes debut-EP. Derudover har hun spillet med Sharon Van Etten, Man Man og Jon Spencer Blues Explosion. 

Shilpa Rays debutalbum, Last Year's Savage, udkom i maj 2015 på Northern Spy Records, hvor GAFFA kvitterede med hele fem stjerner:

"Med et nyt velsvingende band hiver og flår Ray i sit harmonium og frembringer en stemningsfuld og garage-rå bluesrock med afstikkere til gotisk burlesk. Til at toppe den kulørte og eruptive cocktail af, har vi Rays bløde croon, som hun skiftevis løsner op og snører til med polemiske primalskrig og vredt snerrende accentuering."

Samme år gæstede Shilpa Ray Loppen til en hæsblæsende koncert, og nu er den karismatiske rocksangerinde tilbage med sit spritnye og tredje album, Portrait of a Lady, der afsøger forskellige afkroge af #metoo-bevægelsen med personlige historier fra Rays egne oplevelser med overgreb og magtmisbrug. Albummet har fået særdeles flotte anmeldelser rundt omkring i verdens musikmagasiner:

"Portrait Of A Lady is an album that deserves, or maybe demands with a howl, to be heard" - Backseat Mafia (9/10)

Så du trænger til at høre en rocksanger med noget på hjerte, er det med at slå til, når Shilpa Ray rammer Loppen til september!

Bag aliasset A Mess finder vi Dorte Hartmann, og staver du "Dorte" bagfra får du netop "et rod" - et uhøjtideligt virvar af stærke melodier og udadvendte følelser. GAFFA gav debut-EP'en Woman fem stjerner med ordene ”en fandenivoldsk og tiltrængt røst” - en-kvindehær bevæbnet med elguitar og et arsenal af fængende hooks og catchy melodier.

Lyden er lige dele bekymringsfri 90'er-barn og nutidig indie med en don’t give a fuck attitude, som hvis The Breeders avlede Snail Mail og overlod opdragelsen til Pussy Riot. P6 Beat kalder A Mess en ”sjælden fisk i nettet”, som man skal lytte til.

Live er A Mess et stramt og simpelt duo-set up; sang/elguitar og Silas Lind på trommer. Glæd dig til vaskeægte grrrl riot-vibes, når A Mess indtager scenen inden Shilpa Ray!

TILFØJ TIL KALENDER
Onsdag 07. sep 2022
Add to Calendar