TORSDAG 05. APR 2018 - KL 20.30
ENTRÉ: 85KR

SHY SHY SHY

AUGUSTINE

Siden Astrid Cordes og Simon Kjeldgaard i 2014 skrev deres første sang sammen, har Shy shy shy gang på gang kreeret uhyre iørefaldende indiepop-sange. Deres synth-dominerede lyd er både moderne og nostalgisk, og teksterne reflekterer på poetisk vis over almenmenneskelige følelser og oplevelser.

Shy shy shy har spillet på klubber og festivaler i både ind- og udland såsom Roskilde Festival og MS Dockville i Hamborg. De har fået masser af airplay på både P6 Beat, Pr og P4, og de har udgivet en rost EP (Love Songs, 2015), som Politiken beskrev som “sobert popsnedkeri med charme og en helt grundlæggende sans for appel”.

I 2017 har Shy shy shy udgivet singlerne “Beautiful Boys & Girls” samt “Making a Fool”, der har bragt bandet tilbage på radaren hos landets musikmedier og hos deres voksende fanskare.

 

Supoort: Augustine

Augustine, tidligere kendt under navnet, FLUGT, består af Mikkel, Emil og Thomas, der alle tre fra de københavnske forstæder. Bandet blev til gennem deres fælles kærlighed for kantet popmusik, som de også selv leverer fuldkommen stilbevidst og meget kompromisløst.
Augustine udsendte i januar singlen "Something New" som senest er blevet efterfulgt af deres anden single "You & I". Begge singler har haft fået airplay på P3 og blevet anbefalet af KarriereKanonen. 

TILFØJ TIL KALENDER
Torsdag 05. apr 2018
Add to Calendar